Süper Amatör Ligi:  Bu kümede yer alan 6 takımımız da bu hafta galip geldi. 2 veya 3 hafta önce de bu başarıyı yakalamıştık.

A Grubu: Mobilyaspor bu hafta Orhangazi temsilcisi Hürspor ile Kurtuluşspor sahasında  karşılaştı.  Temsilcimiz 27. saniyede bulduğu golle maça iyi başladı. İlk yarıda 3 – 0 önde olan Mobilyaspor ikinci yarıda vasat bir futbol oynadı. Orhaniyespor İnegöl’de lig sonuncusu Gemlikspor ile puan mücadelesi yaptı. Herkes fark olur düşüncesindeyken maç 1 – 0 bitti.  Bu karşılaşma Mesudiye Sahasında oynandı. Hergele Meydanı Grubu 15 yıl sonra burada maç izledi.  Maçtan 3 gün sonra Köksal Hoca, yönetim ile karşılıklı görüşerek takımdan ayrıldı. Mobilyaspor bu hafta BAY geçecek. Orhaniyespor yeni hocası Melik Özmen ile deplasmanda Duaçınrspor’a konuk olacak.

B Grubu:  Lider K.Güvenspor Bursa’ da Yiğitlerspor’a misafir oldu. Müsabakadan 3 – 0‘lık galibiyetle ayrılan temsilcimiz liderliğe devam etti.  Osmaniyespor grubun iyi takımlarından Şükriyespor deplasmanındaydı. Osmaniyespor maçı 3 – 1 kazanarak önemli bir engeli aşmış oldu.

Lider K.Güvenspor İnegöl’de grubun iyi takımlarından Şükraniyespor ile oynayacak. Cemal Hoca ile üçte üç yapan Osmaniyepsor, Nilüferspor 1987 ile İnegöl’de puan mücadelesi verecek.

C Grubu:  Kurtuluşspor bu hafta deplasmanda lig sonuncusu Keles Gençlik’e konuk oldu. Sarı – Kırmızılı ekip 3 – 1 galip gelip kendi rekorunu geliştirdi. Bu 3 puanla Kurtuluşspor liderliği ele geçirmiş oldu. NK Lojistik Gençlergücü deplasmanda alt sıralardaki Çotanakspor ile kozlarını paylaştı. Erol Hocanın talebeleri sahadan 2 – 0’lık galibiyetle ayrıldı. Lider Kurtuluşspor evinde Yenişehir Belediyespor ile zorlu bir maça çıkacak. Ligde puan kaybı yaşamayan iki takımdan biri olan Gençlergücü ilçemizde Bademlispor’u konuk edecek. Bademlispor sezona iyi giriş yapan ve ardından şok puan kayıplarıyla gündeme gelen bir takım.

1.Küme

1.Grup: Alanyurt Gençlik evinde Küplüpınar Yeşildağspor’u 2 – 1 mağlup etti. Yenicespor sahasında alt sıralardaki İhsaniyepor’u yenme hesapları yaptı ve 4 – 1’lık galibiyetle bunu gerçekleştirdi. Salı günü Alanyurt Gençlik deplasmanda Körfezspor’u da 3 – 2 yenerek tam ileri devam etti. Yenicespor hafta içi 3 – 0 hükmen kazandı. Alanyurt Gençlik sahasında ligde kalmak için mücadele eden İhsaniyespor’u misafir edecek. Yenicespor Altınokspor ile mücadele edecek.

2. Grup:  1. Gruba göre burada şampiyonluğa giden takım sayısı fazla. Anadolu Futbol Kulübü bu hafta evinde Nisa Kuyumculuk Çamlıcaspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı ev sahibi temsilcimiz 2 -1 kazanarak yoluna devam etti. İsaörenspor bu hafta BAY geçti. Salı günü Anadolu FK. Bursa deplasmanında Yunusemrespor’u ile 2 – 2 kalarak önemli iki puanı kaybetti.  İsaörenspor, Emek Sahasında Nisa Kuyumculuk Çamlıcaspor’u 6 – 2 gibi faklı yenip 13 puana ulaştı. Ligin yedinci maçında Anadolu FK evinde ligin zayıf takımı Zeytinspor ile karşılaşacakken İsaörenspor lig ikincisi Yunusemrespor’u konuk edecek. Temsilcimiz hedefi için bu maçı kaybetmemeli.

3. Grup:  Doğanspor bu haftayı dinlenerek geçirdi.  Gençlergücü evinde orta sıralardaki Gemlik Umurspor ile karşılaştı. Bu önemli maçı temsilcimiz son dakikalarda yediği golle 2 – 1 mağlup bitirdi. Hafta içi Doğanspor bu hafta 3 – 0 hükmen kazandı. Gençlergücü deplasmanda Selimspor ile 1 – 1 berabere kaldı. Asırlık Çınar İnegöl’ de lider Kazıklıspor’a karşı galibiyet arayacak. Gençlergücü ise evinde sondan ikinci Demiryoluspor ağırlayacak. Gençlergücü bu maçı kaybetmemeli.