2. KÜME:
17. haftada İnegölspor evinde lider ve şampiyonluğu garantileyen namağlup Y.Çeltikçispor’u konuk etti. Karşılaşmayı temsilcimiz 3-1 kazanıp 1. Kümeye terfi etti. Hocaköyspor, İznik deplasmanında Çiçeklispor ile karşılaştı. Hocaköyspor 2-1’lik galibiyetle mutlu sona ulaştı. Ilgarspor bu hafta hükmen kazandı ve puanını 17’ye çıkardı. Cerrahspor deplasmanda İznik Bayındırspor’u 4-3 yenerek son haftalarda yükselen grafiğini sürdürdü. 
Bu hafta 2. Kümede son maçlar oynanacak. İnegölspor son maçını rahatlamış olarak İznik Elbeyli Üzümspor deplasmanına gidecek. Hocaköyspor sahasında İ.Bayındırspor ile oynayacak. Ancak aldığımız duyumlara göre Hocaköyspor’un rakibi bu hafta sahaya çıkmayacak. Bu durumda dördüncü sıradaki Elbeyli Üzümspor rakibi İnegölspor’u yense dahi Hocaköyspor terfi etmiş olacak. Ilgarspor bu hafta hükmen kazanıp ligi bitirmiş olacak. Cerrahspor rakibi Ç.Vatanspor ligden çekildiği için  hükmen kazanacak. 

ALT YAPI:
U-15’de ilimiz Bursa’yı temsil eden İnegölspor ve Kafkas Gençlik oynadıkları ilk iki karşılaşmayı da yenerek finale kaldılar. İnegölspor finalde de kazanıp 2. tura yükseldi. Kafkas Kartalı Bursa’nın diğer temsilcisi tecrübeli Arabayatağıspor’a 3 -2 kaybederek elendi. Kafkas Gençlik’i ilk tecrübelerinde iyi mücadele edip finale kaldığı için, İnegölspor’u da tur atladıkları için tebrik ederim. Her iki takımın  oyuncuları,  Antrenörleri teşekkürü hak ettiler.   

ANILARLA FUTBOL: 
Bugünkü köşemizin konuğu Bedrettin Uçaner, yani Bursa’nın Cabbar Hocası.
Cabbar Hoca, Bursa’nın en özel, hırslı Antrenörlerinden biriydi. Cabbar Hoca İnegöl’de Gençlergücü ve Kurtuluşspor’da da Antrenörlük yapmış  ve yaklaşık 10 yıl önce aramızdan ayrılıp, Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur. Allah rahmet eylesin. 
Cabbar Hoca Bursa’da bir amatör takımın başında. Takımı önemli bir maçta meşhur Merinos Sahasında ilk yarı mağluptur. Oyuncularını epey rahat,  savruk gören tecrübeli antrenör, birşey yapıp onları şok etmeli ve hırslandırmalıdır. 
Soyunma odasında önce futbolcular girer. Cabbar Hoca dışarda sigarasını içerken çay ocağındaki görevli hakemlere su götürmektedir. Hemen çaycıyı çağırır ve 5 dakika sonra odaya 2-3 tane ılık çay getirmesini söyler ve çay parasının fazlasını çaycıya verir. 
Cabbar Hoca yarım sigarasını atar ve soyunma odasına girer. İçeride Cabbar Hoca oyuncularını iyice fırçalar, azarlarken tam o esnada kapı çalınır ve içeriye çaycı girer. 
-Hocam taze çay var, sana çay getirdim.
Cabbar Hoca çok sinirlidir. Tam istediği ortam oluşmuştur. İçeriye giren çaycının tepsisine bir vurur ve çaylar dökülür, bardaklar kırılır. Sözde sıcak çaydan eli yanmış gibi yapar. Futbolcular iyice çekinir ve kendine gelir. İkinci yarıda futbolcular çıkıp müsabakayı kazanırlar.  
Maç sonrası Cabbar Hoca da tüm sporculara çay ısmarlayarak galibiyet sevincini yaşar.