Süper Amatör Küme :

A Grubu : Bu hafta Geçlergücü deplasmanda Bağlarbaşıspor‘ı 2 – 0 yenerek puanını 25‘e çıkardı. Yeni antrenörü Mehmet Şengeldi ile ilk maçına çıkan Akhisar Demirspor Bursa‘da lider Görükle İpekspor‘u deplasmanda 3 – 1 yenerek büyük bir sürpriz yaptı. Yani A. Demirspor, G.İpekspor’u dağıttı. Bu gruptaki temsilcilerimiz Gençlergücü ve Akhisar Demirspor bu gruptaki haftaya lider giren takımlara çok çektirdiler. Daha önce de Gençlergücü iki farklı lider takımı liderlikten etmişti. Grup liderliğini bizim İnegöl takımları belirliyor gibi. Gençlergücü bu hafta 3 – 0 hükmen galip gelecek. Haftanın sürprizini yapan Akhisar Demirspor sahasında az da olsa play–off hesapları yapan Fethiye İdman Yurdu‘na karşı oynayacak.

B Grubu : Derbi maçında kaybetse de ligdeki üçüncü sıradaki yerini koruyan Kurtuluşspor evinde İznikspor ile karşılaştı. 2 – 0 geriye düşen Kurtuluşspor 3 – 2 öne geçse de maçı berabere tamamladı. 2 – 0 geriden gelip maçtan kopmamak çok önemli. Derbi galibiyeti ile moral bulan Doğugücü Gençlik deplasmanda Orhanelispor‘a misafir oldu. Maalesef temsilcimiz müsabakayı 1 – 0 kaybederek önemli kayıpların yaşandığı haftayı değerlendirememiş oldu. Ligin 16. haftasında ligde

dördüncü sıraya gerileyen Kurtuluşspor deplasmanda ligde kalma hesapları yapan Odunlukspor karşısında üç puan hesabı yapacak. Doğugücü Gençlik evinde ligde tutunmaya çalışan Çağlayanspor karşısında mutlak galibiyet peşinde olacak.

C Grubu : Bu hafta grupta derbi müsabakası oynandı. Play – off hesapları yapan Kafkas Kartalı ile son haftalar sıkıntılı bir süreç yaşayan K.Güvenspor karşı karşıya geldi. Kafkas Kartalı ilk 25 dakikada 3 – 0 öne geçti. K.Güvenspor maçtan kopmadı, bulduğu iki gol puan almasına yetmedi. Lig ikincisi Kafkas Kartalı deplasmanda kümede kalma mücadelesi veren Milletspor karşısında sürpriz yaşamamak için oynayacak. K. Güvenspor deplasmanda Hacıvatspor ile karşılaşacak. K.Güvenspor için ‘O maç işte bu maç.’ En azından beraberlik çok iyi olur.

1.Küme :

2. Grup : Grupta Alanyurt Gençlik-Yenicespor derbi maçı vardı. Yenicespor mutlaka en az bir puan alması gerekiyordu. Alanyurt Gençlik derbi maçını 1 – 0 kazandı. Bu grupta hafta içi de maçlar oynandı . Alanyurt Gençlik deplasmanda lider Merinosspor 1938‘e konuk olacaktı. İki takım da iddiası kalmayınca maç oynanmadı. Yenicespor ise evinde terfi mücadelesi yapan Yiğitlerspor‘a karşı son dakikalarda yediği gollerle maçı 2 – 1 kaybetti. Temsilcimiz bu maçı kaybetse de bu grupta Özlücespor ligden çekildiği için başka küme düşen takım olmayacak. Bu hafta son maçlar oynanacak. Alanyurt Gençlik 20. Maçını İnegöl‘de terfi şansı bulunan Orhangazi Hürspor ile son maçına çıkacak. Yenicespor sezonun son maçını Karacabey‘de Gençlerbirliği ile oynayacak.

2. Küme : Geçen hafta başlayan 2. Kümede bizim temsilcilerimiz bu hafta boy gösterecek. İlk hafta İnegöl takımlarının maçları yoktu. Mahalleninin kenetlenmesi, süper amatör ve 1. Kümede oynayan oyuncuların transfer edilmesi ve İzzet Kaya‘nın teknik direktör olması gibi sebeplerle Orhaniyespor en büyük favori gibi gözüküyor. Maçlar oynanmadan kaznanılmıyor, şampiyonluk garanti değil lakin bu takım 1. Kümeye çıkarsa da pek zorlanmayacak bir kadrosu var. Grubun açılış haftasında Orhaniyespor-Osmaniyespor derbi maçı oynanacak. Mobilyaspor, İnegöl‘de Sinandede Ufukspor‘u misafir edecek. Cerrahspor ise deplasmanda Değirmenönüspor ile karşılaşacak. Gruplarda ilk iki sırada bitiren takımlar 1. Kümeye terfi edecek.

Alkışı Hak Edenler : Pazar günü oynanan Kafkas Gençlik-K.Güvenspor maçı öncesi Malatya ve Elazığ‘daki depremzedelere verilmek üzere gönüllü izleyicilere 10 TL‘ye bilet satıldı. Bu tür sosyal, faydalı bir etkinlik için Kafkas Gençlik camiasını ve bu güzel dayanışmaya destek olan İnegöllüleri tebrik ederim.