SÜPER AMATÖR:
A Grubu: Doğugücü Gençlik İnegöl´de bu yıl lige yeni katılan ve iyi bir kadro kuran Yıldırım Belediyespor´u ağırladı. Karşılaşmayı misafir takım 1-0 kazanarak önemli bir üç puanın sahibi oldu. Erol Arslan istifa etti. Takımın başına yardımcı Antrenör Selahattin Esen geldi. Doğugücü Gençlik ve Selahattin Hocama hayırlı olsun. İsaörenspor evinde Büyük Mustafakemalpaşaspor ile oynadı. Temsilcimiz son dakikalarda yediği golle beraberliğe razı oldu, maç 2-2 bitti. Doğanspor, Bursa´da 1326 Pınarbaşıspor ile karşı karşıya geldi. Sarı-Lacivertliler iyi başlayıp önde götürdükleri maçta berabere kalarak 1 puana razı oldu.
Doğugücü Gençlik deplasmanda Büyük Mustafakemalpaşaspor ile 3 puan mücadelesi verecek. İsaörenspor deplasmanda Duaçınarıspor´a karşı mücadele verecek. Doğanspor İnegöl´de orta sıralardaki İznikspor´u ağırlayacak.

B GRUBU:
Bu gruptaki ikinci derbi maçı Sanayi sahasındaydı. Gençlergücü liderKafkas Gençlik´i 3-1 yenerek 3 hafta sonra 3 puan almış oldu. Futbol böyle bir şey. Bir gün önce birbirine rakip olan iki antrenör Aydın Ungan ve Yunus Memiş, Pazartesi gecesi Doğanspor halı sahasında 35 yaş üstü şöhretler halı saha maçında aynı takımda ter döktüler. Üstelik yardımcı antrenörler de oynadı. Önemli olan yenmek, yenilmek değil, maç sonrası da muhabbet edebilmektir. Bazı seyirciler de antrenörleri örnek alsa çok iyi olur! Yenicespor takımın başında Abdullah Alkuş´un takım sorumlusu olduğu maçta deplasmanda lig sonuncusu Emekspor´a 3-2 kaybetti. Yaşlı kurt Kenan Evren´in attığı ve attırdığı goller puan için yeterli olmadı
Kafkas kartalı bu hafta evinde lig sonuncusu Hürriyetspor ile oynayacak. Derbi galibi Gençlergücü deplasmanda Mudanyaspor´dan puan veya puanlar almaya çalışacak. Yenicespor sahasında güçlü Demirtaşspor ile kozlarını paylaşacak. Temsilcimiz bu yıl evinde oynadığı iki maçtan da sahadan galibiyetle ayrılamadı.

1.KÜME:

2. Grup: Osmaniyesporlu gençler bu hafta Bursa´da lider Fethiye İdman Yurdu´na karşı oynadı. Osmaniyespor lideri deplasmanda 2-1 yenerek şampiyonluk için umutlarını sürdürdü. 7. maçında Osmaniyespor Bursa´da lig üçüncüsü Küplüpınar Yeşildağspor ile karşı karşıya gelecek.

3. Grup: Alanyurt Gençlik bu hafta Altınsabanspor deplasmanındaydı. Yalçın Yeşil´in talebeleri 2-0´lık galibiyetle üst sıralara çıktı. Temsilcimiz Kumlukalanspor´u evinde konuk edip galibiyet serine devam etmek istiyor.

4. Grup: Ligde istediğini bir türlü bulamayan K.Güvenspor, orta sıralardaki Odunlukspor deplasmanında 0-0 kalarak ilk puanını aldı. Bu hafta deplasmanda ilk puanını alıp moral bulan K.Güvenspor orta sıralarda yer alan Ertuğrulgazi Meskenspor ile Bursa´da oynayacak.

6. Grup: Akhisar Demirspor bu hafta evinde lig sonuncusu Çekirgespor´u konuk etti. Maalesef fizik olarak da 3-4 tane oyuncuya sahip kötü olan rakibine puan kaptıran Siyah-Beyazlılar sevenlerini üzdü. Müsabaka 1-1 berabere bitti. Akhisar Demirspor bu haftayı dinlenerek geçirecek.