Süper Amatör 
Bu hafta ilçemizde yine bir derbi maçı vardı. Doğugücü Gençlik ile Kafkas Gençlik‘in ilk kez karşılaştığı maçı 1 – 0 Doğugücü Gençlik kazandı. Bu iki ekip ilk kez karşılaşmış oldu. Her iki taraf da yenilmek istemedikleri için olsa gerek vasat bir oyun ortaya koydular. Kurtuluşspor deplasmanda lider Büyük Mustafa Kemalpaşaspor‘a konuk olup sahadan 2 -1‘lik galibiyetle altın değerlinde 3 puanın sahibi oldu. Gençlergücü ise ligden çekilen Nilüferspor 1987 ‘ i 3 – 0 hükmen yenmiş oldu. 

Tüm Bursa‘da puan kaybetmeyen iki takımdan biri olan Doğugücü Gençlik bu hafta da başka bir derbi maçına çıkacak. Doğugücü Gençlik, Kurtuluşspor‘un ilk kez karşı karşıya geleceği bir derbi maçı daha bizleri bekliyor. Gerek Kurtuluşspor Sahası, gerekse Sanayi Sahaları artık ilçemize yetmiyor. Mevcut tribünler maalesef yetersiz kalıyor. Bu haftaki derbi maçında 30 - 35 seyirci çevre dükkanların çatısından karşılaşmayı izledi. Gençlergücü , İnegöl ‘ de Yenişehir Belediyespor‘u konuk edecek. Son iki derbide kaybeden Kafkas Kartalı sahasında lider Kemerçeşme Kanayaspor‘u misafir edecek. Kemerçeşme Kanaryaspor bu ligin yeni ve iddialı bir takımı olarak göze batıyor. Bu ligde de kalıcı olmak istemiyorlar.

Birinci Amatör Küme: 
1. Grup: Doğanspor bu hafta aynı puandaki Cihanspor ile deplasmanda karşılaştı. Sarı-lacivertliler 3-2‘lik galibiyetle haftayı 3 puanla kapamış oldu. Melik Hocanın talebeleri bu hafta İnegöl‘de Bağlarbaşıspor ile oynayacak. 

2. Grup: Fethiye İdman Yurdu ile Bursa‘da karşılaşan Alanyurt Gençlik sahadan 3 – 1 mağlup ayrıldı. Temsilcimiz bu hafta sahasında sıralamada alt sıralarda olan Y.Yolörenspor‘u konuk edecek. Temsilcimiz bu hafta 3 puanı almalı. 

3. Grup: İlk iki haftada bir galibiyet, bir beraberlikle 4 puan ulaşan K.Güvenspor bu hafta bay geçmişti. K.Güvenspor bu hafta lig sonuncusu Tuna Gençlik‘i yenme hesapları yapıyor. 

4. Grup: Lider Tütünspor‘u İnegöl‘de ağırlayan Osmaniyespor maçı 3 – 1 kaybetti. Diğer temsilcimiz Yenicespor deplasmanda Tirilyespor ile 0 – 0 kaldı. Osmaniyespor dördüncü maçını deplasmanda Özlücespor‘a karşı oynayacak. Yenicespor sahasında galibiyeti bulunmayan Çekirgespor‘a karşı oynaycak. 

5. Grup: Akhisar Demirspor bu hafta yeni antrenörü Mustafa Dinçer yönetiminde İnegöl‘de Ovaakçaspor‘ı 3 – 1 yenerek moral buldu. Siyah-Beyazlılar dördüncü maçını deplasmanda lider Fatihgücüspor‘a karşı puan alma mücadelesi verecek. 

Anılarla Futbol: 
Devre arası öncesi Barışgücüspor istenilen sonuçları alamayınca yönetim takımın antrenörünü gönderir. Birkaç antrenör ile görüşülür. Son görüşme aynı ilçedeki Gökhan Hoca ile olur. Gökhan Hoca her takımda çalışmayacağını, şayet takımı beğenirse gelebileceğini yönetime söyler. Aslında alacağı parayı düşünür. İkinci yarının ilk maçında Barışgücüspor karşılaşmayı 5 – 0 kaybetmiştir. Hafta arası yönetim, Gökhan Hoca ile son bir görüşme daha yapar. Yöneticiler, Gökhan Hocaya, hoca için ayırdıkları miktarı artırdıklarını söyler. Son söz Gökhan Hoca‘dadır artık.

-Son maçınızı izledim. Takımı beğendim. Şartlarınızı kabul ediyorum. 

Yani Gökhan Hoca karşılaşmayı 5 – 0 kaybeden takımı beğenmiştir. 

Suat Güneş hocama bilgi paylaşımı için teşekkür ederim.