Süper Amatör Küme :

A Grubu : Gençlergücü evinde ligde kalma savaşı veren Keles Gençlik‘i konuk etti. Mücadele başladığı gibi 0 – 0 bitti. Akhisar Demirspor evinde bir alt basamakta yer alan 19 Mayısspor ile karşılaştı. Temsilcimiz öne geçtiği bu önemli müsabakadan 3 – 1 yenik ayrıldı. En azından bir puan alabilseydi çok iyi olacaktı. Bu maçtan sonra Mustafa Dinçer istifa etti. Bence ne olursa olsun Mustafa Hoca devam etmeliydi. Zira hiçbir antrenör Mustafa Dinçer‘den daha çok Akhisar Demirspor‘un iyiliğini isteyemez, düşünemez. Yerine bu sezon K.Güvenspor‘un başına iki kere gelen Mehmet Şengeldi geldi. Herkese hayırlı olsun. Bu hafta Gençlergücü deplasmanda Bağlarbaşıspor ile karşılaşacak. Teknik ekip değişikliğine giden Akhisar Demirspor Bursa‘da lider Görükle İpekspor‘a konuk olacak.

B Grubu : Bu hafta Kurtuluşspor : Doğugücü Gençlik derbi maçı vardı. İlk maçı 4 – 1 gibi farklı bir skorla kazanan Doğugücü Gençlik bu maçı da 2 – 1 kazanarak play – off için iddiasını sürdürdü. Bu sonuçla iki takım arasındaki durum 3 – 0 oldu. Kurtuluşspor bugüne kadar Doğugücü Gençlik karşı sadece bir beraberlik alabildi. Ligde üçüncü sıradaki yerini koruyan Kurtuluşspor evinde İznikspor ile karşılaşacak. Derbi galibiyeti ile moral bulan Doğugücü Gençlik deplasmanda Orhanelispor‘a misafir olacak.

C Grubu : Kafkas Gençlik Bursa‘da alt sıralardaki Hacıvatspor ile puan mücadelesi verdi. İlk maçı evinde 2 – 1 kaybeden Kafkas Kartalı Bursa‘da 2 – 0 kazanarak hem rövanşı almış oldu, hem de play – off yolunda emin adımlarla ilerleyişini sürdürdü. K.Güvenspor evinde lig lideri Elmasbahçelerspor‘a karşı puan almaya çalıştı, iyi mücadele de etti ancak uzatmalarda yediği golle sahadan 1 – 0 yenik ayrıldı. Bu hafta grupta derbi müsabakası oynanacak. Play – off hesapları yapan Kafkas Kartalı ile son ay sıkıntılı bir süreç yaşayan K.Güvenspor karşı karşıya gelecek.

1.Küme :

2. Grup : Alanyurt Gençlik deplasmanda ligde kalma mücadelesi veren Altınsabanspor‘a misafir olup 3 – 1 yenildi. Yenicespor evinde lig ikincisi H.Dikkaldırımspor’a 5 – 0 kaybetti. Bu hafta Alanyurt Gençlik-Yenicespor derbi maçı var. Yenicespor mutlaka en az bir puan alması gerek.

4 .Grup : Doğanspor ligin son maçında deplasmanda Panayır Günesşspor‘a karşı şov yaptı ve sahadan 8 – 0 skorla ayrıldı. Doğanspor bu skorla ligi üçüncü sırada bitirmiş oldu. Belki grupta güçlü takımlardan biri olmasaydı temsilcimiz terfi edecekti. Sezon başından beri genç ağırlıklı bir kadro ile mücadele edip başarılı sonuçlar alan Doğanspor‘u tebrik ediyorum.