Süper Amatör 
Haftaya lig ikincisi olarak giren Doğugücü Gençlik ligin yeni takımı ve lider olan Kemerçeşme Kanaryaspor‘u deplasmanında 1 – 0 yenerek grubun yeni lideri oldu. Temsilcimiz Doğugücü Gençlik çok değerli bir galibiyet almış oldu. Üçüncü sıradaki Kurtuluşspor orta sıralardaki Gürsu Belediyespor‘u deplasmanda net bir skorla 3 – 0 geçerek yoluna devam etti. Gençlergücü bu hafta en uzak deplasmanda Büyük Mustafakemalpaşaspor‘a 1 – 0 yenildi. Son günlerde tadı olmayan Kafkas Kartalı deplasmanında Burgazspor‘a 4 – 0 yenilerek kötü gidişe dur diyemedi. Bu sonuçtan sonra Aydın Ungan istifa etti. Takımın başına daha önce de kısa bir süre Kafkas Gençik‘te antrenörlük yapan Hüseyin Yoğurtçu getirildi.
Bu grupta ilk 5 sıradaki takımlar Büyük Mustafakemalpaşaspor hariç birbiriyle oynayacak. Lider Doğugücü Gençlik, İnegöl‘de Burgazspor‘u konuk edecek. Kurtuluşspor sahasında Kemerçeşme Kanaryaspor‘u konuk edecek. Gençlergücü aynı punadaki Gürsu Belediyespor‘a karşı ilk galibiyetini almaya çalışacak. Kafkas Kartalı bu hafta hükmen kazanacak. 

Birinci Amatör Küme : 
1. Grup: Doğanspor ligde 5. maçını deplasmanda Roman Gençlik‘i 3 – 1 yenerek lig ikinciliğine çıktı. Melik Özmen‘in sporcuları son 4 maçını kazanarak iyi bir çıkış yakaladılar. Sarı – Lacivertliler bu hafta İnegöl‘de Gürsu Yenidoğanspor ile oynayacak. 

2. Grup: Temsilcimiz Alanyurt Gençlik bu haftayı bay geçerek geçirdi. Ligde istenilen yerde olmayan Alanyurt Gençlik bu hafta deplasmanda Değirmenönüspor ile puan mücadelesi verecek. 

3. Grup: K.Güvenspor sahasında Arabayatağıspor‘u 3 – 2 yenerek doğru yolda ilerliyor. Bordo – Mavili ekip bu hafta deplasmanda bu yıl ligde kalma savaşı veren İhsaniyespor‘a misafir olacak. 

4. Grup: Bu hafta Yenicespor-Osmaniyespor derbi maçı vardı. Kadrosu Osmaniyespor‘a göre daha tecrübeli olan Yenicespor karşılaşmayı 3 – 1 kazandı. Yenicespor‘da özellikle bu lige bir hayli faza olan Erdi Akarslan‘ın etkili oyunu Yenicespor‘un sonuca daha rahat ulaşmasını sağladı. Moral bulan Yenicespor bu hafta sahasında lig ikincisi Gemlikspor‘u konuk edecek. Osmaniyespor ise deplasmanda Tirilyespor‘a misafir olacak. Osmaniyespor bu maçtan en az 1 puan çıkartmalıdır. 

5. Grup: Akhisar Demirspor bu evinde Çelebi Mehmet Gençlik‘i 3 – 1 yenip ligde ikinciliğe kadar çıktı. Mustafa DİNÇER takıma çok olumlu katkılar sağladı. Siyah – Beyazlılar bu hafta deplasmanda bir alt sırada bulunan Değirmenlikkızıkspor‘a gidecek.

Anılarla Futbol : 
Ufukspor: Yeni Rüzgarspor karşılaşması devam etmektedir. Ufuksporlu bir yönetici maçın başlamasıyla gerek hakeme, gerek kendi oyuncularına bağırıyordu. 
-    İsmail topu uzaklaştır. Metin topu ileri at. Hakem bu faul değil mi? Yusuf 
şu 8 numarayı tut boş kalmasın, Faruk fazla ileri çıkma…
 Yakınında oturan ve bu durumdan rahatsız Yeni Rüzgarspor‘un zengin başkanı dayanamaz ve o yöneticiye laf atar. 
-    Yeter be kardeşim, bir sus da rahat rahat maç izleyelim. 
-    Ben yöneticiyim, o kadar para veriyorum konuşurum.
-    Verdiysen verdin. Her şeye karışılmaz ki. Hem kaç para veriyorsun be? 
-    5 bin Lira verdim, hem sana ne be.
-    Al şu 100 Lirayı da bugün sus bari. 

 Yöneticilik özellikle de amatör kümelerde epey zordur. Yönetici akşam evine gitmek yerine kulübün sorunlarıyla ilgilenir, eksiklikleri gidermeye çalışır, futbolcuları memnun etmek için elinden geleni yapar. Yani idarecilik; özveri, emek harcama, zaman ayırma gerektirir. Yöneticilerimiz kulüp için fedakarlık yapmaktadır. Yöneticiler olmasa birçok güzellikler olmaz, futbol için gerekenler yarım kalır. Ancak nadir de olsa yukarıdaki anıda olduğu gibi aşırıya kaçanlar maalesef oluyor.