Zalim Emperyalistler, Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından, nasırlarına basıldığı için, Türkiye’ye eskisi gibi her istediklerini yaptıramadıkları için, amiyane tabir ile karizmaları çizildiğinden kalleşçe, Cumhurbaşkanımızı hedef aldılar. Ülkemizin onuru ile oynayarak Sayın Cumhurbaşkanımızı devirmek için, memleketimize ve halkımıza ellerinden gelen bütün hain planlarını anında uygulamaya çalışıyorlar. Döviz ile oynayarak halkı tarafından sevilen bir Cumhurbaşkanının, halkı tarafından sevilmemesi için var güçleriyle uğraşıyorlar. 

Durum bu iken, ülkemizin geleceğini tehdit eden ve ülkemizi adam yerine koymayarak, sürekli şeytani planlarıyla, Küçük ve suçlu düşürmeye çalışarak, dünyada, Türkiye iyi bir ülke değildir diye oyun kurarak, iftira atan emperyalistlerle aynı safta mı olacağız?
Elbette ki hayır, bin kere hayır.

Sayın Cumhurbaşkanımızın yükü çok ağır. Halk olarak, Cumhurbaşkanımızın yüküne sırt vermeliyiz. Ağır olan yükü hafifletmeli daha da arttırmalıyız.


Gün zor bir gündür.
Türkiye’de, dolar yükseliyor diye ellerini ovuşturarak sevinenler var. Bazıları da hala doları, Tayyip Erdoğan bilerek çıkarıyor diyor. El insaf, pes.

Erdoğan, gitsin de nasıl giderse gitsin, şeklinde sakat bir anlayışla hareket etmeyelim.

Bu çok yanlış bir şey. Cumhurbaşkanımız gitsin diye, emperyalistlerle birlikte hareket etmiş olmayalım.
Tüm hain ve emperyalistlere karşı, sayın Cumhurbaşkanımızın yanında olmalıyız. Buna ülkemizin istikbali için mecburuz. Cumhurbaşkanımızı, kimse zorla sevmek zorunda değil, ister oy atarsınız ister atmazsınız. Cumhurbaşkanımızı sevmiyorsan, sandıkta gerekeni yaparsın. 

Ülkemize saldıran emperyalist ve teröristlerin safında mıyız, yoksa sayın Cumhurbaşkanımızın mı yanındayız? Bu işin başka bir seçeneği ya da izahı yok. Bu işi particilikten uzak tutmalıyız. 
Zalim ABD’nin ülkemiz üzerindeki hiçbir oyununa prim vermemeliyiz. Emperyalistlerin ülkemiz üzerindeki oyunlarına karşı sayın Cumhurbaşkanımızın yanında olmama gibi bir lüksümüz yok. 
Türkiye, Kurtuluş Savaşındaki gibi birlik ve beraberlik içinde olmak zorundadır. 
İşte o zaman değil zalim ABD, hiçbir güç bizi yıkamaz. 
Gün vatansever olma günüdür…