2. KÜME:
Bu hafta Hocaköyspor, İznik´te Elbeyli Üzümspor deplasmanında 1-0´lık bir mağlubiyet aldı. Böylece rakip Elbeyli Üzümspor terfi edebilmek için tekrar ümitlendi. Temsilcimiz galip gelmesi durumunda puan farkını dokuza çıkarıp 1. Kümeye terfi etme hazırlıklarına yavaş yavaş başlayacaktı. İnegölspor evinde Bayındırspor ile oynayıp 9-1´lik bir fark elde etti. Bu hafta da Ilgarspor-Cerrahspor derbi maçı oynandı. İlk maçı kazanan Ilgarspor 3-0 ile yine kazanmış oldu.
Lig ikincisi İnegölspor ile ligde istediği yerde olmayan Cerrahspor derbi maçında karşı karşıya geliyor. Sezonun ilk yarısında İnegölspor maçı 4-1 kazanmıştı. Bu hafta başka bir derbi maçı daha var. Hocaköyspor ile Ilgarspor 3 puan için mücadele edecek. İlk maçta Hocaköyspor 2-0´lık bir galibiyet almıştı.

SÜPER AMATÖR KÜME PLAY-OFF:
Yıldırım Belediyespor ve Gülbahçespor play-off´larda başarılı olup adını Bölgesel Amatör Lige yazdırma mutluluğunu yaşadı. Özellikle Yıldırım Belediyespor bu ligde olmayı hak etti. Her iki camiayı tebrik ederiz.

ANILARLA FUTBOL:
Futbolda oyuncular, antrenörler, yöneticiler, aşçı, malzemeci, doktor ve masör gibi diğer çalışanların hepsi futbol konusunda bilgili olmalıdır. Herkes öğrenmeye açık olmalı, araştırmalı ve yeni bilgilerle kendini geliştirmeli. Özellikle futbolcular, antrenörün ve/veya yöneticinin futbol konusunda yeterli bilgi sahibi olmadığını anladıysa vay o antrenörün veya yöneticinin haline. Asla futbolcunun dilinden kurtulamazsınız.
İşte duyduğum anı da tam bu konuya iyi bir örnek.
Yeşil İncispor´un yeni başkanı çok heyecanlı, isteklidir. Biran önce kulübünde değişimi gerçekleştirmek istiyordur. Bir akşam lokalde otururken antrenörden takımın ihtiyacı olup olmadığını sorar.
Antrenör;
-Başkan, haftaya idmanlar başlayacak. Tüm malzemeler geldi ancak topları beğenmedim. Mikasa top alsak çok iyi olur. Futbolcular Mikasa top ile daha motive oluyorlar.
Başkan ´´kolay hallederiz´´ der.
Ertesi gün başkan yanında iki adamla lokale gelir. Gururla Antrenörün yanına gelir. Yanındakileri işaret ederek şöyle der;
-Hocam, sen bir kasa top istedin ama ben sana iki kasa top aldım. (Başkan, Mikasa toplarını bir kasa top anlamıştır!).