A Grubu:
Doğugücü Gençlik Bursa´da bir üst basamağında yer alan Yıldırım Belediyespor ile karşılaştı. Sahadan 2-1´lik yenilgiyle ayrılan temsilcimiz play-off yolunda önemli bir kayıp yaşamış oldu. Kalan 6 maçta bu 5 puanlık fark kazanmayacak bir fark değil, yeter ki sporcu kardeşlerimiz aynı istek ve ciddiyetle mücadele devam etsinler. İsaörenspor en uzak deplasman olan Mustafakemalpaşa´da 2-0´lık çok güzel bir galibiyet aldı. Doğanspor bu hafta hükmen kazandı.

İznikspor´un da yenilmesiyle alt sıralara biraz yakın olan iki temsilcimiz İsaörenspor ve Doğanspor biraz daha rahatladı.
Doğugücü Gençlik sahasında pek iddiası kalmayan Büyük Musatafakemalpaşaspor´u konuk edecek. İsaörenspor sahasında Duaçınarspor´u ağırlayacak. Doğanspor, İznikspor ile deplasmanda karşılaşacak. Asırlık çınar çok önemli bir deplasmana gidecek. Doğanspor her bakımında temkinli olmalıdır! İki hafta önce Büyük Mustafakemalpaşaspor maçında yaşananları duyduk. Doğanspor bu maçı kazanırsa puan farkı 9 olur ve temsilcimiz epey rahatlar.

B GRUBU:
Pazar günü amatör kümenin önemli bir derbi maçı vardı. Kış mevsimine göre havanında güzel olmasıyla Gençlergücü-Kafkas Gençlik derbi maçında çok fazla seyirci vardı. Belki de bir amatör maçında daha önce bu kadar kalabalık izleyici olmamıştır. Her iki taraf birer kırmızı kart gördü, birer gol attı ve birer puana razı oldu. Bu sonuç aslında temsilcilerimize pek yaramadı. Gerçi kaybedilen bu 2 puanı her takımın da telafi etme şansı var. Yenicespor sahasında Emekspor ile 0-0 kalarak hem kendisine hem de derbi maçı oynanan diğer temsilcilerimize fayda sağladı.

Ligde 4. sırada yer alan iddiası devam eden Gençlergücü, bu hafta sahasında Mudanyaspor ile oynayacak. Gençler, ligde tutunmaya çalışan Poyraz´ı yenip yoluna devam etmeli. Dört haftadır galip gelemeyen ve ligde tutunmaya çalışan 2 takıma 4 puan kaybeden Kafkas Kartalı deplasmanda Hürriyetspor ile puan mücadelesi verecek. Hürriyetspor´da ligde tutunmaya çalışan bir ekip. Temsilcimiz Hürriyetspor´u da yenemezse play-off daha da zorlaşır. Yenicespor Bursa´da lig 3.´sü Demirtaşspor´dan puan almaya çalışacak.

HOCAKÖYSPOR GÜMBÜR GÜMBÜR

2. KÜME: Haftaya lider başlayan Hocaköyspor deplasmanda İznik Orhaniyespor´u 3-2 yenerek liderliğe devam etti. İnegölsporlu gençler Ilgarspor´u 5-0 yenerek kendine geldi. Cerrahspor deplasmanda İznik Elbeyli Üzümspor´a 5 -1 yenildi.

Lider Hocaköyspor bu hafta İnegöl´de kendisi gibi 6 puana sahip İ.Elbeyli Üzümspor´u konuk edecek. İnegölspor deplasmanda puanı olmayan Bayındırspor ile oynayacak. Bu grupta bu hafta da derbi maçı var. Cerrahspor-Ilgarspor karşı karşıya gelecek.