Süper Amatör Küme : Kafkas Gençlik sıkıntılı başladığı ligde sabırla, inatla çalışarak mücadelesine devam etti ve liderliğe kadar yükseldi. Bu liderlik bu yıl İnegöl takımları için ilk oldu. Umarım son olmaz.

A Grubu : Gençlergücü ikinci yarının ilk maçında sahasında Görükle İpekspor ile karşı karşıya geldi, temsilcimiz sahadan 2 – 1 yenik ayrılarak rövanşı da alamamış oldu. Akhisar Demirspor ise rakibi Erdemlispor‘un ligden çekilmesi sebebiyle hükmen kazanıp ikinci devreye 3 puanla başlamış oldu. Gençlergücü deplasmanda lider Gemlik Vefaspor ile puan mücadelesi verecek. Devre arası ile birlikte iki haftadır dinlenen Akhisar Demirspor deplasmanda Burgazspor ile karşılaşacak.

B Grubu : Kurtuluşspor deplasmanda Yavuzselimspor ile başladı. Sarı – Kırmızılı ekip 5 – 1 skorla zorlu Gürsu Belediyespor maçı öncesi hazır olduğunu gösterdi. Doğugücü Gençlik seyircisinin önünde ligde kalma savaşı veren Hürriyetspor‘a karşı mücadele etti. Temsilcimiz bir puanı son anda attığı gol ile aldı. Bu skor Doğugücü Gençlik için pek iyi olmadı. Zira play – off hesapları yapan diğer 3 takım da haftayı galibiyetle kapatırken Doğugücü Gençlik evinde son sıralardaki rakibine iki puan kaptırmış oldu. Güray Şengün yönetimindeki Kurtuluşspor sahasında lig ikincisi Gürsu Belediyespor ile çok önemli bir maça çıkacak. Doğugücü Gençlik ise Bursa‘da İsmetiyespor karşısında moral arayacak.

C Grubu : Kafkas Kartalı evinde Orhangazi temsilcisi Gençlerbirliği ile karşılaştı. 1 – 0 geriden gelen Kafkas Kartalı sahadan 2 – 1 galip ayrılıp bu yıl ilk defa liderliğe oturmuş oldu. Kafkas Gençlik bu liderlik için tam 735 gün beklemiş oldu. Bundan dolayı Aydın Ungan ve ekibini kutluyorum. İnşallah sonu da böyle güzel olur.

K.Güvenspor‘da ilginç işler oluyor. Sezona Mehmet Şengeldi ile başladılar. Ardından Köksal Demiral ilk yarıya kadar devam etti. Devre arasında Mehmet Şengeldi tekrar takımın başına döndü. Çok kısa bir süre sonra Mehmet Hoca devam etmeyeceğini belirtti. Bir ara Kadir Kahraman‘ın adı geçti ve ikinci yarının ilk maçına Dursun Ali Göral – Fikret Yavuz ikilisi teknik sorumlu olarak çıktı. Son günler tekrar Kadir Kahraman‘ın adı geçiyor diye duyum aldık. Yani bir nevi ‘Mehmet Şengeldi, Tez Gitti’ gibi bir şey oldu. K.Güvenspor yeni yılının ilk maçında evinde grubun iddialı takımı Duaçınarıspor‘u konuk etti. Gençler ağırlıkta sahaya çıkan K.Güvenspor ilk 40 dakika dirense de fazla dayanamadı ve sahadan 4 – 0 yenik ayrıldı. Lider Kafkas Gençlik, Bursa‘da lig ikincisi Elmasbahçelerspor‘a konuk olacak. Zor günler yaşayan K. Güvenspor ise deplasmanda Orhangazi temsilcisi Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek.

1.Küme :

2. Grup : Alanyurt Gençlik deplasmanda basamakta bir alt sırada yer alan Karacabey Gençlerbirliği ile oynadı. Kaptan Hasan Sever’in golleri ile 2 – 1 galibiyet alınmış oldu. Yenicespor evinde kümede kalma mücadelesi veren Çamlıcaspor‘a karşı 3 puan mücadelesi verdi. Maalesef temsilcimiz bu önemli maçı 3 – 0 kaybetmiş oldu. Yenicespor bu maçı en azından berabere bitirse iyi olurdu. Alanyurt Gençlik bu hafta evinde İhsaniyespor ile karşılaşacak. Yenicespor bu hafta 3 – 0 hükmen kazanacak.

4 .Grup : Doğanspor Sarı – Lacivertli ekip Bursa‘da lig sonuncusu Demetevlerspor‘a konuk oldu. Karşılaşma başladığı gibi 0 – 0 bitti. Doğanspor bu hafta evinde Mustafakemalpaşa 2014 Spor‘u evinde konuk edecek.

Alt Yapı : K.Güvenspor bu yıl alt yapıda bir hayli başarılı. Belki de kulüp tarihinde alt yapıda bu kadar başarı ilktir. U – 15 Klasman grubunda ikinci olarak, U – 19 Klasman grubunda ikinci olarak ve U – 16 Klasman grunbunda şampiyon olarak 1. Küme çıktılar. Antrenörler Dursun Ali Göral ile Fikret Yavuz ve sezona altyapıda çalışıp bu başarının ilk adımlarını atan Murat Ulu‘yu tebrik ederim.