Süper Amatör:
A Grubu: Pazar günü sanayi sahasında kalabalık seyircinin izlediği sezonun ilk derbisi vardı. Sahanın dört yanı ilk defa bu kadar kalabalıkt diye yazsak sanırım yanlış olmaz. Doğugücü Gençlik ile İsaörenspor´un karşı karşıya geldiği maçta tek gol vardı. Geçen hafta da güçlü bir rakibe karşı oynayan İsaörenspor, bu hafta daha iyi mücadele etti ve kolay teslim olmadı. Rakip sahada pek etkili olamayan İsaörenspor cezalı forvet oyuncusu Arif´i dört gözle aradı. Doğugücü Gençlik ise daha baskın olmasına istediği 2. golü bir türlü bulamadı. Diğer temsilcimiz Doğanspor, Yenişehir Belediyespor´a karşı deplasmanda 3-0 mağlup oldu.
Doğugücü Gençlik bu hafta grup lideri Yenişehir Belediyespor´a karşı gerçek gücünü görecek. İsaörenspor evinde grubun zayıf takımlarından Milletspor´u konuk edecek. İsaörenspor için çok önemli bir maç. Doğanspor, Bursa´da Elmasbahçespor´a karşı ilk puan veya puanlarını almaya çalışacak.
B Grubu: Kafkas Gençlik bu hafta İnegöl´de Burgazspor ile karşı karşıya geldi. Ev sahibi takım, Burgazspor´u uzatma dakikalarında bulduğu golle yenerek puanını 6´ya çıkardı ve liderliği ele geçirdi. Gençlergücü yine deplasmandaydı. Temsilcimiz bu yıl iyi bir kadro kuran Demirtaşspor ile Bursa´da 0-0 kalarak önemli bir puan aldı. Bence temsilcimiz için 1 puandan daha önemli başka bir olgu kazanmasıdır. O da güçlü bir rakipten puan aldıklarından dolayı elde edilen özgüvendir. Yenicespor sahasında Keles Gençlik´i misafir etti. Maçın 70 dakikasına kadar 2-0 geride olan ev sahibi takım attığı 2 golle beraberliği sağladı. Lider Kafkas Gençlik deplasmanda Bağlarbaşıspor´a misafir olacak. Bu grubun ilk derbisi bu hafta oynanacak. Ev sahibi gözüken Gençlergücü, ilk galibiyeti almaya çalışacak olan Yenicespor ile karşı karşıya gelecek.
1.KÜME:
2. Grup: Osmaniyespor deplasmanda Balkanspor´a karşı 1-0 kaybederek haftayı puansız kapattı. Yeşil-Kırmızılı ekip sahasında Mimar Sinan Gençlik´e karşı galibiyeti kovalayacak.
3. Grup: Alanyurt Gençlik temsilcimiz ikinci maçını Bursa´da Barbarosspor´a karşı yaptı. İlk haftanın flaş takımı temsilcimiz deplasmanda 3-0 kaybederek sevenlerini üzdü. Alanyurt Gençlik 3. maçını İnegöl´de Nilüferspor 1987´ye karşı oynayacak.
4. Grup: K.Güvenspor bu hafta deplasmanda Atıcılarspor´a karşı puan savaşı verdi. Ev sahibi takım temsilcimizi 3-0 yendi. Murat Yakşi´nin talebeleri İnegöl´de 1970 Hamzabeyspor´u yenmek için mücadele verecek.
6. Grup: Akhisar Demirspor´un rakibi Bursa´nın köklü kulübü Arabayatağıspor oldu. Suat Güneş ve yardımcısı Melik Özmen yıllarca beraber çalıştıkları İsmail Turan ve Mehmet Hopaç´ı ağırladı. Misafir umduğunu değil, kalesinde golleri buldu! Akhisar Demirspor 2-0´lık galibiyetle 3 puana ulaşmış oldu. Siyah-Beyazlı ekip Orhangazi deplasmanında lider Yeniköyspor´a karşı oynayacak.