Süper Amatör  Play-Off:
Cumartesi günü amatör futbol için tarihi günlerden birini yaşadık. İlçe stadyumunun yeni tribünlerinin tamamen dolu olduğu maçta, Kurtuluşspor ve Yenicespor play-off´larda ilk kez karşı karşıya geldi.
Daha önce bu yıl iki kez karşılaşan takımlar mutlaka galibiyet için sahaya çıktı. Kaybeden tarafın havlu atacağı maçta her iki taraf temkinli olunca ilk yarı zevksiz bir futbol vardır. Bunda maçın futbolcuların alışık olduğu sentetik saha yerine çim sahada oynamaları da etkili olmuştur. İkinci devre biraz daha hareketliydi. Kurtuluşspor 70. dakikalarda golcüsü Ümit ile bulduğu golle 1-0 öne geçti. Maçta başka gol olmayınca Sarı-Kırmızılılar yola devam ederken, Yenicespor umutlarını başka bahara bıraktı.
4. haftada Kurtuluşspor aynı puandaki Emekspor ile Kestel´de karşılaşacak. Yenicespor ise kendisi gibi umudu kalmayan Elmasbahçespor ile Bursa´da oynayacak. Her iki maç Pazar günü oynanacak.

2.Küme:
Osmaniyespor, Ilgarspor´u 4-1 yenerek takibini sürdürdü. Hocaköyspor  deplasmanda Y.Çeltikçispor´a 3-1 kaybetti. Bu sonuçla Hocaköyspor 1. Küme şansını şimdilik epey azalttı. Cerrahspor bu hafta dinlenmişti.  11. haftada lig 3.sü Osmaniyespor ile lig 4.sü Hocaköyspor kozlarını paylaşacak. İlk maçta Hocaköyspor 4-1 galip gelerek sürpriz yapmıştı. Cerrahspor İnegöl´de İznik Boyalıcaspor´a karşı mücadele edecek. Ilgarspor evinde lider Y.Yolörenspor´u konuk edecek.

Tebrik…
Yıllardır İnegöl´de öğretmenlik yapan, İnegölspor, Kurtuluşspor ve Kafkas Gençlik´te antrenörlük yapan Necati Erkmen 3. Lig ekiplerinden Bodrumspor´u açık ara şampiyon yaptığı için kendisini tebrik ederiz. Yine aynı şekilde İnegölspor´dan yetişip yıllarca profesyonel olarak futbol oynayan İnegöl´ün çocuğu Hüseyin Yoğurtçu´da Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden U.Uşakspor´un yardımcı antrenörü olarak takımını şampiyon yaptı. U.Uşakspor Pazartesi baraj maçını kazanırsa 3. Lige çıkmış olacak.

Anılarla Futbol
Kafkas Gençlik´in kurulduğu günden beri her maçta yanında olan taraftar grubu Kamikaze´nin “KHEDİRA” lakaplı  tribün lideri Salih´i İnegöl´de bir çok insan tanır. Kocaman göbeği gibi kocaman yüreği ve kocaman Kafkas Gençlik sevgisi vardır.

Salih kilosuna göre epey yetenekli, hırslıdır ancak bazen doğal olarak kilosu sebebiyle pozisyonlarda ağır kalır ve morali bozulur. Her maç sonrası olduğu gibi kilo vermeye karar verir. Bu sefer çok daha ciddi, hırslıdır.

Aradan 5-6 gün geçmiştir. Salih yine Kafkas Gençlik maç öncesi kulüpte dolaşmaktadır. Cebinden küçük poşet çıkarır, bakar ve çok sinirlenir. Yakındaki Cemal bunu görür ve ona seslenir:

-Hayırdır halaoğlu ne oldu?
-Ne olsun? Hanım 8 kuru üzüm yerine 7 kuru üzüm koymuş. Şimdi aç kaldım işte:D….