Süper Amatör:
A Grubu: Averajla lig ikincisi olan Kurtulupor cezası sebebiyle Yenişehir´de oynadığı İznikspor maçını 3-2 kazanarak play- off´u garantiledi. Kurtuluşspor 6 yıl sonra play-off´a kalmış oldu. En son 2012 yılında play-off´ta ikinci olup Kestel Belediyespor ile bölgesel amatör lige çıkmak için baraj maçı oynamış, fakat farklı yenilerek bu fırsatı kaçırmıştı. Yenicespor deplasmanda Keles Gençlik ile 0-0 kalarak avantajını korudu. Doğanspor genç kadro ağırlıklı çıktığı maçta İnegöl´de Emekspor´a 4-0 yenildi.

Son hafta Kurtuluşspor deplasmanda küme düşen Gemlikspor ile karşılaşacak. Sarı-Kırmızılılar galip gelerek grubu şampiyon olarak tamamlamak istiyor. Yenicespor, Bursa´da 1326 Pınarbaşıspor´a karşı mücadele edecek. Keles gençlik son maçında Mimar Sinan Gençlik´i yenemezse, temsilcimiz Yenicespor´un maçının önemi olmayacak. Doğanspor son maçında 19 Mayıs Gençlik´e karşı 3 puan peşinde olacak.

B Grubu: K.Güvenspor´un geçen hafta ligden çekilmesiyle bu hafta oynanması gereken Kafkas Gençlik-K.Güvenspor maçı oynanamadı. 22. haftada Kafkas Gençlik Bursa´da Milletspor ile kapanış maçını oynayacak.

2.Küme:
Osmaniyespor lider Y.Çeltikçispor´u 4-0 yenerek rakibinden çok daha iyi olduğunu herkese gösterdi. Bu galibiyetle temsilcimiz lig ikinciliğine oturdu. Hocaköyspor bu hafta bay geçti. Ilgarspor İnegöl´de Y.S.Başakspor´u 9-0 yenerek moral buldu. Cerrahspor deplasmanda İ.Elbeyli Üzümspor´u 5-0 yenip ikinci galibiyetini aldı.

7. haftada Osmaniyespor bay geçecek. İddialı iki Yenişehir ekibinin karşılaşacağı maç Osmaniyespor´u yakından ilgilendiriyor. Hocaköy deplasmanda Y.S.Başakspor´u yenip üst sıralara yaklaşmak isteyecek. Orta sıralarda olan iki temsilcimiz Ilgarspor ve Cerrahspor karşı karşıya geliyor.

ANILARLA FUTBOL
Gürcan yıllardır beklediği Antrenörlük kursuna çağrılınca çok mutlu olmuştu. Bir hafta sonunda sınav öncesi antrenör adayları kendi aralarında futbol maçı yapmaktadır.

Gürcan 1-2 gol atınca gaza gelip birkaç tane depar atınca ciddi şekilde sakatlanır. Arkadaşları onu odasına götürür. Akşam yemeği sonrası kurstan sorumlu yılların kurt hocası Metin Hoca onu odasında ziyaret eder. Kısa bir hal hatırdan sonra Metin Hoca, Gürcan´a fena sallar.

-Gürcan, bu ne hırs arkadaş? Sen artık Antrenör oldun. Kursta bile bu kadar hırs yapıyorsan senin futbolcuların yandı. Böyle hocayla kimse çalışmak istemez, oyuncu bulamazsın. Şimdikiler epey nazlıdır.