Süper Amatör :
Geçen hafta aldığı mağlubiyetle sadece liderliği kaybeden ve halen lig ikincisi olan Doğugücü Gençlik bu hafta evinde ligde tutunmaya çalışan O.Yeniköyspor‘u 3–1 yenerek tekrar emaneti geri aldı. Cumartesi Kafkas Gençlik-Kurtuluşspor derbi maçı vardı. Zevkli geçen maçta önce Kurtuluşspor öne geçti. Ardından Kamikaze‘nin desteğiyle Kafkas Kartalı 2–1 öne geçtiyse de son bölümlere kadar maç 2–2 devam ediyordu. Kafkas Kartalı son dakikada bulduğu golle maçı 3–2 kazanarak hem rövanşı aldı, hem de bu yıl ilk kez üst üstte kazanmış oldu. Maç sonunda Sarı–Kırmızılı ekipte teknik heyet görevini bıraktı. Takımın başına geçen sene de takımı çalıştıran Melik Özmen geldi. Herkese hayırlı olması dileğiyle. Bu derbi bugüne kadar oynanan 16. derbi maçı oldu. Böylece genel durum Kurtuluşspor 7, Kafkas Gençlik 7 oldu. İyi bir çıkış yakalayan diğer temsilcimiz Gençlergücü deplasmanda lig üçüncüsü Burgazspor‘a konuk oldu. Temsilcimizin zor deplasmanda alacağı 1 puan çok değerli olacaktı. Nitekim Erol Arslan‘ın öğrencileri 0–0 kalarak önemli bir puan almış oldu. Temsilcimiz bu hafta da kalesini gole kapatarak gol yemedi. Gençlergücü grubun az gol yiyen takımların başında geliyor.

Bu Pazar günü yine bir derbi maçı bizleri bekliyor olacak. Lider Doğugücü Gençlik-Kafkas Gençlik ligin üçüncü haftası karşı karşıya gelecek. İlk yarıdaki maçı lider Doğugücü Gençlik 1 – 0 kazanmıştı. Son haftalarda çıkış yakalayan Gençlergücü bu hafta hükmen kazanıp haftayı dinlenerek geçirecek. Kurtuluşspor evinde Büyük Mustafakemalpaşaspor‘u konuk edecek.

Birinci Amatör Küme: 

1. Grup: Ömer Bakay‘ın önderliğindeki temsilcimiz bu hafta evinde ligde tutunmaya çalışan Romanspor ile karşılaşacaktı ancak rakip gelmeyince temsilcimiz 3–0 hükmen kazanmış oldu. Ancak asıl sevindirici haber Bursa‘dan geldi. Lig ikincisi Bağlarbaşıspor berabere kalınca temsilcimiz tekrar ikinci sıraya yükselip avantajlı konuma geldi. Doğanspor Pazar günü deplasmanda Gürsu Yenidoğanspor‘a konuk olacak.

2. Grup: Alanyurt Gençlik bu hafta bay geçti. Temsilcimiz ligin 15. haftasında kümede kalma savaşı veren Değirmenönüspor ile İnegöl‘de karşılaşacak. Alanyurt Gençlik en azından berabere kalıp son haftalara rahat girmeli.

3. Grup: Lider K.Güvenspor ligdeki 12. maçını orta sıralardaki Arabayatağıspor‘a karşı Bursa‘da oynadı. Temsilcimiz maçı 2 – 1 kaybederek bu yıl ilk defa yenilgi yüzü görmüş oldu. K.Güvenspor bu hafta evinde alt sıralardaki İhsaniyespor‘u yenip telafi edecek. Temsilcimiz bu maç belki de şampiyonluk turunu atacaktır.

4. Grup: Bu hafta grupta derbi maçı vardı. Yenicespor bu maçı da 4–1 kazanarak yoluna devam ederken Osmaniyespor umutları çok azaldı. İlk maçı Yenicespor 3–1 kazanmıştı. Yenicespor deplasmanda lider Gemlikspor‘a konuk olurken, ligde tutunmaya çalışan ve belki de son kozunu oynayacak olan Osmaniyespor evinde bir üst basamaktaki Tirilyespor‘u ağırlayacak. 

5. Grup: Akhisar Demirspor bu hafta ligde kalmaya çalışan Ç.Mehmetspor‘a karşı oynadı. Siyah – Beyazlı ekip mücadeleyi 3–1 kazanarak averajla ikinci sıraya yerleşti. Bu grupta şampiyonluk mücadelesi son ana kadar devam edecek gibi görünüyor. Akhisar Demirspor evinde orta sıralardaki Değirmenlikkızıkspor‘u misafir edecek. Muhtemelen ilk üç sıradaki takımlar haftayı 3 puanla kapatır.

Anılarla Futbol: 
İlçemizin güzide bir takımı antrenman yapmaktadır. Kaleciler kendi başlarına şut idmanı yapmaktadır. O dönemde amatör takımlarda kaleci antrenörlüğü gibi bir kavram yok. Takımın hocası bir ara kalecilere bakar. Kaleci Zenga zemin çok bozuk olduğu için toplara ayağıyla vurup topu sadece uzaklaştırma amacındadır. Kibar Hoca lakaplı antrenör kalecilere yaklaşır ve Zenga‘nın daha ciddi olması konusunda ikazını yapar. Hazırcevaplılığı ile tanınan ve lafını kimseden esirgemeyen Zenga şöyle der:
-     Hocam, toplara nasıl atlayayım? Bu sahada dağ keçisi bile menisküs olur.