Süper Amatör  Play-Off :
Geçen hafta Süper Amatör Küme play-off maçları başladı. Oynanan üç maç da beraberlikle bitti. 6  yıldır oynanan bölgesel amatör kümeye yükselme maçlarında ilk defa açılış maçlarının tümü 1-1 bitmiş oldu.
Kurtuluşspor, Yenişehir´de Elmasbahçespor ile puanları paylaştı. 1-0 öne geçen temsilcimiz ikinci yarıda golü kalesinde gördü ve 1 puanla başlamış oldu. Yenicespor ise Kestel´de Yenişehir Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın başında geriye düşen temsilcimiz, ilk yarı bitmeden bulduğu golle 1 puanın  sahibi oldu. Tüm maçlar aynı skorla bitince her şey başladığı gibi devam etmiş oldu.
Kurtuluşspor ikinci maçını Yenişehir´de Kestelspor ile Pazar günü oynayacak. Yenicespor ise Bursa´da Emekspor ile kozlarını paylaşacak. Bu maç Cumartesi günü oynanacak. Yenicespor galibiyetle avantajlı duruma geçebilir.
Bu yıl statü değişti. Play-Off´ta ilk iki sıradaki takımlar direk Bölgesel Amatör Ligine çıkacak. Yani sıralamada 2. ve 3.  olan takımlar bölgesel amatör liginden gelen takımlarla baraj maçı yapmayacak. BAL´dan da Gürsu Belediyesi ile Mudanyaspor Süper Amatör Kümeye düştü.
2.Küme:
8. haftada  Osmaniyespor lider Y.Yolörenspor deplasmanında 1-0 mağlubiyet aldı.  Temsilcimiz en azından berabere kalsa iyi olurdu.  Hocaköyspor  ile Cerrahspor  derbi maçında gol sesi çıkmadı. Mesut Kaya yönetimindeki Ilgarspor İnegöl´de İ.Boyalıcaspor´u 5-2 yenerek puanını 9 ‘a çıkarmış oldu.
İlk yarının son haftasında Osmaniyespor, İ.E.Üzümspor´u konuk edecek. Temsilcimiz sürprize yer vermeyip farklı galip gelecektir. Hocaköyspor, İznik Boyalıcaspor´a misafir olacak. Cerrahspor, İnegöl´de Yenişehir temsilcisi Söylemiş Başakspor´u ağırlayıp eli boş gönderme hesabı yapacak. Ilgarspor deplasmanda lider Y.Çeltikçispor´dan puan almaya çalışacak. Bu arada lider Y.Yolörenspor´un başında  İnegöllü eski futbolcu, yeni antrenör Güray Şengün var. Takımını liderliğe taşıyan Güray Hocayı tebrik ederiz. İlçe dışında da başarılı İnegöllüleri görmek bizleri sevindiriyor.
Alt Yapı:
Bölgesel Gelişim Liginde Galatasaray´ı, Beşiktaş´ı, Medipol Başakşehir FK´ı geride bırakıp liderliğe yükselen İnegölspor U-19 takım oyuncularını, antrenör arkadaşlarım Murat Yakşi ve Eyüp Efe´yi tebrik ederiz. Umarım  3 maç sonra mutlu sona ulaşırlar. Bravo gençler…