Süper Amatör Küme

A Grubu : Akhisar Demirspor beşinci maçını lider Fethiye İdman Yurdu ile deplasmanda oynadı. Temsilcimiz 1 – 0 öne geçtiği müsabakada maalesef rakibine son dakika golüyle 2 – 1 kaybetti. Gençlergücü ise puantajda bir üst basamakta bulunan Nilüfer Erdemlispor ile Bursa‘da 4 – 1 yenerek ikinci galibiyetini aldı.

Mustafa Dinçer‘in talebeleri lig ikincisi iddialı Gemlik Vefaspor‘u evinde ağırlayacak. İkinci deplasman galibiyetiyle moral bulan Gençlergücü orta sıralardaki 19 Mayısspor ile İnegöl‘de oynayacak.

B Grubu : Lig ikincisi Doğugücü Gençlik ligin yeni takımı Çağlayanspor‘a konuk oldu. Müsabaka 1 – 1 bitti. Temsilcimiz iki puanın yanında üç oyuncusunu da kaybetti. Kurtuluşspor ise evinde orta sıralardaki ligin yeni takımı Odunlukspor‘u 2 – 0 yenerek puanını dokuza çıkardı. Lig ikincisi Doğugücü Gençlik, İnegöl‘de galibiyeti bulunmayan Hamitlerspor‘u misafir edecek. Ligde dördüncü sıraya çıkan Kurtuluşspor ise lig sonuncusu Hürriyetspor deplasmanından puanlarla dönmeye çalışacak.

C Grubu : Haftaya lig yedincisi olarak giren K.Güvenspor, Hacıvatspor ile İnegöl’de 4 – 0 yenerek yükselişe geçti. Bir türlü çıkışa geçemeyen Kafkas Gençlik sahasında lig sonuncusu Milletspor maçı ile galibiyet, çıkış, 3 puan, huzur, nefes aradı. Aldığı 3 – 0‘lık galibiyetle moral buldu. Ligteki altıncı maçını Bursa‘da lig sonuncusu Milletspor ile oynacak. Morali yerine gelen Kafkas Kartalı deplasmanda Kuruçeşme Kanaryaspor ile kozlarını paylaşacak.

1.Küme :

2. Grup : Alanyurt Gençlik evinde Altınsabanspor‘u 5 – 1 yenip alt sıralardan uzaklaştı. Kırmızı – Beyazlı ekip son haftalarda iyi bir çıkışla dikkatları üzerine çekiyor. Yenicespor, H.Dikkaldırımspor ile deplasmanda 2 – 1 kaybetti. Bu hafta grupta derbi maçı var.

4 .Grup : Doğanspor pazar günü Mustafakemalpaşa 2014 ile deplasmanda karşılaştı. Mücadeleyi 4 – 2 kazanıp lig üçüncülüğüne çıkan Doğansporlu sporcularını kutluyorum. Genç bir ekiple çok değerli bir seri yakalayıp puanını 16‘a çıkardı. Antrenör Ömer Bakay da alkışı hak ediyor. Doğanspor ilk yarının son maçında evinde bir alt basamakta yer alan Panayır Güneşspor ile karşılaşacak.