Süper Amatör Play – Off:
Doğugücü Gençlik Pazar günü de Bursa‘da Orhanelispor ile karşılaştı. Mücadele başladığı gibi 0-0 bitince temsilcimiz oynadığı ilk üç maçta da beraberlik almış oldu. Doğugücü Gençlik gruptaki dördüncü maçını lider Yenişehir Belediyespor ile çarşamba günü oynadı. Bu karşılaşmayı son saniyelerde bulduğu penaltı golü ile 1–0 kazanan temsilcimiz için, İnegöl için, bizler için bölgesel amatör liginde yer almak rüyası son maça kaldı. Doğugücü Gençlik son maçını hafta sonu Gemlik‘te hiçbir iddiası kalmayan Elmasbahçelerspor‘a karşı oynayacak. Bizi ilgilendiren diğer maç da Bursa‘da oynanacak. İlk iki sırada bulunan Yenişehir Belediyespor-İznikspor maçının sonucu bizi yakından ilgilendiriyor. Gözler Gemlik Umurbey Sahasında, kulaklar Atıcılar Sahasında olacak. Hadi hayırlısı bakalım.
 
İkinci Amatör Küme: 
8. haftada Mobilyaspor-Cerrah Gençlik derbisi maçı vardı. İki ekip ilk kez karşı karşıya geldi. Lig üçüncüsü Mobilyaspor son maçta 12 puan toplayıp ve sadece 1 gol yemişti. Yani bir anlamda maçın favorisiydi. Müsabakayı Mobilyaspor 4–0 kazanarak yoluna devam etti. Ilgarspor bu hafta hükmen kazandı. Mobilyaspor ilk yarının son maçını Selimspor ile oynayacak. Son haftalarda aldığı mağlubiyetlerle morali bozulan Cerrahspor deplasmandaki Kanalboyu Nilüferspor maçı ile çıkış arayacak. Ilgarspor bu hafta da hükmen kazanacak.

Veteranlar: Bursa TÜFAD‘ın 32 yıldır düzenlediği 35 yaş üstü olgunlar futbol turnuvasına Lenova Mobilya olarak katılan veteranlarımız oynadığı üç maçı da kazanarak yarı finale çok yaklaştı. 

Alt Yapı: 
Gazipaşaspor Kütahya‘da ki Türkiye Şampiyonası ilk turun final maçında Bursa‘nın diğer ekibi Dikkaldırımspor’a 2–1 yenildi.
İnegölspor U–19 grubumuz ilk maçını kazanarak finale kaldı. Final maçını Çarşamba günü Menemen Belediyespor‘a karşı oynadı. Maalesef Bordo – Beyazlı gençler mücadeleyi 3–1 kaybederek terfi etme şansını kaçırmış oldu.

Anılarla Futbol: 
İnegölspor genç takımı Gürsuspor deplasmanındadır. Gürsuspor o yıl Bursa‘nın en iyi takımıdır. İnegölsporlu gençler de yetenekli olmasına rağmen üst liglerde oynanan oyunculardan kurulu rakipleri karşısında zor anlar yaşar. Karşılaşmanın 70. dakikası, yavru İnegölspor 4 - 0 geridedir. Şinasi Hoca, golcü Oktay‘ı oyuna almadan önce son direktifleri verir.
-    Hadi koçum, gir ve skoru değiştir.
Genç Oktay oyuna girer ve kısa süre sonra maçın skoru değişir. Maç 6–0 olmuştur.
Teknik sorumlu Şinasi Hoca bu sefer diğer yedek oyuncu Selahattin‘i oyuna alacaktır.
-    Selo koçum, gir ve durdur. Selahattin şaşkındır.
-    Neyi durdurayım hocam?
-    Skoru durdur skoru!