Süper Amatör Play-Off
Pazar günü Kurtuluşspor  yine Yenişehir´de bu sefer Kestelspor ile karşılaştı. Temsilcimiz rakibine 1-0 kaybederek ilk mağlubiyetini aldı. Cumartesi günü diğer temsilcimiz Yenicespor Bursa´da Emekspor ile kozlarını paylaştı. Maçı her iki devrede de bulduğu birer golle ile Emekspor 2-0 alarak önemli bir avantaj elde etti. Ligde oynanan iki maçta her iki taraf birer kez kazanmıştı.
4. haftanın maçında derbi maçı var. Cumartesi günü saat 16.00´da ilçe stadında Kurtuluşspor-Yenicespor mücadele edecek. Stadyumda oynanan maçların zevki bir başka oluyor. Geçen sene Doğanspor-Doğugücü Gençlik maçı çok kalabalık bir seyirci topluluğunun önünde oynanmıştı. Yine yakın geçmişte oynanan Kurtuluşspor-Kafkas Gençlik maçlarını da unutamayız. Ligde oynanan iki maçı da Sarı-Kırmızılı ekip Kurtuluşspor 3-2 kazanmıştı. Kaybeden taraf için umutlar başka bahara kalır. Hatta maç berabere biterse iki temsilcimizin şansı epey azalır. İki ekip bugüne kadar Play-Off ‘larda hiç karşılaşmadı. Yani Cumartesi bir ilk daha yaşanacak.
2.Küme:
İlk yarının son haftasında Osmaniyespor İnegöl´de ligin zayıf ekiplerinden Elbeyli Üzümspor´u 12-1 yenerek lidere biraz daha yaklaştı. Ligde  4. sıradaki Hocaköyspor ise deplasmanda İ.Boyalıcaspor´u 5-2 yenip üst sıralardan kopmamış oldu. Orta sıralardaki temsilcimiz Cerrahspor evinde Y.Söylemiş Başakspor´u 5-2 yenip 13 puana ulaştı. Haftanın sürprizini Yenişehir´de lig ikincisi Çeltikçispor ile 2-2 kalarak Ilgarspor yaptı. Bu sonuç farklı ekibin başında bulunan iki İnegöllü antrenörü çok sevindirdi. Biri liderliğe devam eden Yolörenspor´un başındaki İnegöllü Antrenör Güray Şengün, diğeri ise Osmaniyespor´un başındaki Erol Arslan…
İkinci yarıya ara verilmeden bu hafta devam ediliyor. Osmaniyespor, Ilgarspor ile karşılaşıyor. İlk maçta hazır olmayan Ilgarspor maçı 9-1 kaybetmişti. Hocaköyspor deplasmanda güçlü Y.Çeltikçispor´a konuk olacak. Dursun Ali Göral´ın talebeleri yenmeleri halinde şampiyonluğa ortak olacak. Diğer temsilcimiz Cerrahspor bu hafta dinlenecek.
ANILARLA FUTBOL:
Haftalardır kulübeye mahkum olan Fikret, 4-5 maç sonra ilk kez maça çıkmıştır. 5-1 kazandıkları maça son 10 dakika dahil olmuştur. Akşam takıldığı kahvehaneye daha rahat ve gururla girer. Arkadaşlarının olduğu masaya oturur ve kahveciye seslenir;
-Mustafa Abi, herkese benden  çay.
-Hayırdır Fiko? Hangi dağda kurt öldü?
-İçimden geldi  be abi.
-Yoksa gol mü attın?
-Yok ama çok iyi oynadım, bir asist yaptım.
Masadakiler kahkahayı basar. Yan masadaki Fatih Abi lafa karışır;
-Ne asisti be koçum? Şut çektin auta gidiyordu. Arkadaşın topu alıp iki kişiyi çalımladı ve golünü attı☺