Süper Amatör:
A Grubu: Genel averajla lider durumda bulunan Yenicespor, bu hafta 3-0 hükmen kazandı. Kurtuluşspor deplasmanda 19 Mayıs Gençlik´i 4-1 yendi. Doğanspor deplasmanda 1326 Pınarbaşıspor´a 2-0 kaybetti. Ligde ilk 6 sırada bulunan tüm takımlar kazandı. Özellikle play-off mücadelesi veren 5 takım haftayı 3 puanla kapatınca sıralamada değişiklik olmadı.

21. haftada Yenicespor ligde 4. sırada bulunan Keles Gençlik deplasmanına gidecek. Temsilcimiz kazanırsa play-off´u garantilemiş olacak. Kurtuluşspor ise İznikspor ile cezası sebebiyle yine Yenişehir´de oynayacak. Doğanspor İnegöl´de 3. sıradaki Emekspor´u konuk edecek.

B Grubu: Kafkas Gençlik deplasmanda Demirtaşspor´a 4-0 yenildi. Diğer temsilcimiz K.Güvenspor ligden çekilerek evinde oynaması gereken Duaçınarıspor maçına çıkmadı. Bu sonuçla K.Güvenspor 1. kümeye düşmüş oldu. K.Güvenspor 7  yıldır Süper Amatör Kümede bulunuyor. 30 yıldır 2. kümede yer aldıktan sonra 3 yılda yaşadığı şampiyonluklarla süper amatör kümeye yükselmişti. Hatta 2011 yılında Antrenör Köksal Demiral süper bir takım oluşturmuş ve 11 puan farkla grup şampiyonu olmuş, play-offlarda 1 puanla Bölgesel Amatör Kümeyi kaçırmıştı. K.Güvenspor´u tekrar süper amatör kümede görmek dileğiyle…

2.Küme:
Osmaniyespor deplasmanda İznik Boyalıcaspor´u 4-1 yenerek yoluna emin adımlarla ilerliyor. Hocaköyspor ikinci derbi maçında Ilgarspor´u 4-2 yenerek puanını 10´a çıkardı. Cerrahspor ise İnegöl´de Y.Yolörenspor´a 2-1 kaybetti. 6. haftada Osmaniyespor lig ikincisi Y.Çeltikçispor´u konuk edecek. Kazanan önemli 3 puanın sahibi olacak. Temsilcimizin bir mağlubiyeti olduğu için galibiyet bize daha çok gerekli diye düşünüyorum. Hocaköyspor bu hafta bay geçecek. Cerrahspor İznik deplasmanında E.Üzümspor ile karşılaşacak. Ilgarspor sahasında Y.Söylemiş Başakspor´u yenmek için mücadele verecek.

ANILARLA FUTBOL
Vatanspor son oynadığı önemli maçı kazanmıştır. Maça prim sözü verildiği halde 2 gündür primler ödenmeyince futbolcular huzursuzdur. Antreman düz koşusuyla başlar. İlk turda Kaptan Ali ödenmeyen primler yüzünden yönetime sallar. Diğer turda bu sallamalardan antrenör de nasibi alır. 3. ve 4. turda diğer futbolcular da mırıldanmaya başlarlar. Yılların tecrübesi Mustafa Hoca durumu anlar ve koşuyu bitirir.

-Beyler, bir sorun mu var? Sizi bir hayli isteksiz gördüm.
Kimse cevap vermeyince Kaptan Ali´ye laf atar.
-Kapo, sıkıntınız varsa açıkça konuşalım.

-Hocam, benim yok ama bazı arkadaşlar galiba primi merak ediyorlar. Bende “Bizim hocamız mutlaka genel kaptanı sıkıştırıyordur” dedim. Yani basit şeyler hocam…