Süper Amatör :
A Grubu :  Kurtuluşspor cezası sebebiyle Yenişehir´de oynadığı maçta Emekspor´a 1-0 kaybetti. Rakiplere göre en zorlu deplasman olan İnegöl yerine başka ilçede oynamak Emekspor için bence avantaj olmuştur. Belki de maç İnegöl´de olsaydı takım mağlup olmayabilirdi. Çok gereksiz cezalar takımlarımıza zarar veriyor. Yenicespor, Gemlik´te zor günler geçiren Gemlikspor´u 2-1 yenerek genel averajla liderliğe yükseldi. Bu sonuçla koskaca Gemlikspor küme düşmüş oldu. Doğanspor bu hafta 3-0  hükmen kazanarak 22. puanını almış oldu.
Liderliği tekrar alan Yenicespor bu hafta 3-0 hükmen kazanacak ve play-off´a epey yaklaşmış olacak. Kurtuluşspor bu hafta 19 Mayıs Gençlik deplasmanına gidecek. İnegöl´de oynanan ilk maçı 19 Mayıs Gençlik 1-0 kazanmıştı. Doğanspor play – off oynama ihtimali kalmayan 1326 Pınarbaşıspor deplasmanında mücadele edecek.

B Grubu :  Kafkas Gençlik sahasında lider Kestel Belediyespor´u misafir etti. Maçı misafir takım 3-0 kazanarak yoluna devam etti. Diğer temsilcimiz K.Güvenspor ise deplasmanda Yenişehir Belediyespor´a 3-0 kaybederek yavaş yavaş toparlanmaya başladı.
Kafkas Kartalı, Bursa´da Demirtaşspor´a karşı oynayacak. Her geçen hafta umudunu yitiren K.Güvenspor bu hafta Duaçınarıspor´u konuk edecek. Temsilcimiz mutlaka kazanmalı. Zira beraberlikte bile küme düşüyor.

2.Küme :
Osmaniyespor 2. derbi maçında Cerrahspor´u 1-0 yenerek yoluna devam etti. Hocaköyspor, İznik deplasmanında E.Üzümspor´u 2-1 yendi ve dördüncü sıradaki yerini korudu. Ilgarspor bu haftayı dinlenerek geçirdi. Osmaniyespor 5. maçını İznik´te Boyalıcaspor ile oynayacak. Hocaköyspor ile Ilgarspor derbi maçında 3 puan için mücadele edecek. Cerrahspor ise evinde Y.Yolörenspor´e karşı galibiyet arayacak.
Bu hafta tüm maçlar Cumartesi günü oynanacaktır.

Anılarla Futbol
Selahattin  Hoca oğlu Timur ile bir ilçemizde  oynanan U 18  Fransa-Türkiye  maçını izlemeye gitmiştir. İlk dakikalardan itibaren Fransızların 10 numarasını çok beğenen Selahattin Hoca sık sık oğluna o 10 numaralı oyuncuyu över. Kısa bir süre sonra  o siyahi oyuncu ilk yarının son dakikalarında gol de atınca oğluna şöyle der;
-Oğlum, yaz bir kenara,  şu 10 numara kesin büyük futbolcu olur.
Oğlu da babasına şöyle bir bakar ve gülümseyerek ona karşılık verir.
-Baba, o beğendiğin oyuncu zaten şu an Juventus´ta oynuyor. Adı Paul Pogba..