BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Abone Ol

TFF 1.ligin 11. Haftasında sahamızda konuk ettiğimiz Keçiörengücü’nü baştan sona üstün oynayarak mağlup eden Bursaspor, play-off hattıyla puan farkını 3’e düşürdü.

Bruno, İsmail Yüksek ve Kerem Şen’in ön plana çıktığı maçta, aynı zamanda taraftarın şovunu izledik.

Taraftar umudunu koruduğu sürece bu ligde misafir olarak kalır, soluğu süper ligde alırız.

Vakıfköy’ü temsilen sahada olan Kerem Şen, ayrı bir paragrafı hak ediyor bence.

Bu kadar özgüvenli ve kaliteli futbolcunun yaşını merak edenler forma numarasına bakabilir. Yolun açık olsun kardeşim. Kalitene mütevaziliğin eşlik ettiği sürece hayallerini yaşaman uzun zaman almayacak..

Her sene farklı isimleri vitrine çıkarıyoruz. Taha, Tuğbey, Eren, Batuhan, Vefa diye uzar da uzar..

Bu kadar kaliteli bir altyapının farkındalığıyla hareket etmeliyiz. İddia ediyorum, stoperde Taha’yı oynatsak sene sonu gurur yoğunluğuyla Avrupa’ya uğurlarız. Vefa’nın kalitesini de bir kaç haftaya dillere manşet yaparız söylemedi demeyin.

Fikstür avantajını iyi değerlendirip üst üste maçlar kazanan, kazandıkça da takım olmayı başaran bir Bursaspor görüyoruz.

 Vasat futboluyla soru işareti oluşturan Tim Matavz’ı da konuşmazsak olmaz.

Hava hakimiyeti iyi olan oyuncu ağırlığıyla pozisyona girmekte zorlanıyor. Kenarlardan sürekli orta gelen bir sistemde gol krallığı konuşulabilecekken, içeri kat eden kanatlarla varlığı sürekli tartışılacaktır. Ya sistem değişir ya da Matavz .

İsmail Yüksek oynadıkça büyüyor. Bu performansıyla seneye tekrar takımda tutabilmek gerçekten çok zor olur. Maçta gördüğü sarı kartla, Kocaeli deplasmanında oynayamayacak olan İsmail , adeta kahroldu.

Bu görüntüler aslında İsmail’in aidiyetini de ele veriyordu.

Kiralık oyuncuların performansı hep tartışılır ama İsmail;

mücadelesi, azmi ve kalitesiyle gerçekten farkını yaşatıyor.

Maç sonrası basın toplantısında kendinden emin bir şekilde umut mesajları veren Özcan hocayı da tebrik etmek gerek. İletişimiyle şampiyonluk kıvılcımları çıkarıyor. Umarım bu kıvılcımlar alev alır ve şampiyonluk ateşi yanar.

Senin de dediğin gibi hocam;

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ.