KAPI KAPI GEZEREK ANLATIYORUZ

Ziyaretler sırasında açıklama yapan MHP Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Ümit Kaplan, “Esnafımızın güler yüzü bizi o kadar çok mutlu etti ki, belki akşama kadar siftah yapmamış ama esnafımızla üzerimizde dolanan kara bulutların farkında. Biz hep birlikte bunları aşacağız. Bu yüzden bu zor süreçte, tüm bunlara rağmen esnafımızın güler yüzü bizleri memnun etmiştir. Allah hepsinin işini, gücünü rast getirsin. Bizler esnafımızın sıkıntılarının bilincindeyiz. Dolaştığımız esnaflarımıza da seçim beyannamemizden bahsettik. Bu beyannamenin devlet sözü olduğunu söyledik. Malumunuz üzere, sizlerinde takip ettiği gibi Milliyetçi Hareket Partisi özellikle esnaf ve çiftçilere yönelik çalışmalarına seçim beyannamesinde çok ciddi bir yer verdi. Bizlerde bu vaatleri, bu sözleri esnafımıza kapı kapı gezerek anlatıyoruz” şeklinde konuştu.

VURA VURA İLERLİYORUZ

TSK’nın Münbiç’te gerçekleştirdiği operasyon ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Kaplan, “Allah’ın izni ile kahraman ordumuz vura vura, kıra kıra ilerliyor. Kahraman ordumuzun karşısında geçmişte hiçbir ülke duramamıştı, hiçbir güç duramamıştı. Bugünde yine ayı kararlılık ile aynı azim ile Kandil’e ve diğer tüm terör odaklarına doğru ilerliyor. Allah bütün silah arkadaşlarımızın yar ve yardımcısı olsun. Daha iyi günler bizleri bekliyor. Sınır hattımızdaki terör odakları tamamen temizlenene kadar bölgede operasyonlar devam edecektir. Biz bu operasyonların sonuna kadar destekçisiyiz. Bu operasyonların başlaması gerektiğini yıllar öncen nasıl ifade ettiysek, bugünde desteklediğimizi açıklıyoruz. Çünkü Afrin’de de gördüğümüz üzere sınır hattımızda, özellikle batılı ülkeler ile ABD tarafından desteklenen örgütler sığınak, barınak ve tüneller yaparak bir işgal hazırlığı içerisine girmişlerdi. Hamdolsun El-Bab’ta başlayan operasyonlar, Cerablus, Afrin ile devam etti. Bugün ise hem Münbiç’te hem Kandil’de devam ediyoruz. Bu operasyonlarda vatanın ve milletin bekası için şehitler verdik. Rabbim şahadetlerini kabul etsin” ifadelerini kullandı.

BU İTTİFAK YENİ KAPI RUHUNUN TA KENDİSİR

Cumhur İttifakına yönelen iddialara cevap veren Kaplan, “Bu ittifakı bozmak için birileri elinden geleni yapmaya kalkıyor. Bu birileri dediğimiz Pensilvanya ve uzantıları kaynaklıdır. Biz bütün tezgahın farkındayız. Fitnelerinde farkındayız. Ama hiç kimsenin gücü bu ittifakı bozmaya yetmeyecektir. Çünkü bu ittifak yeni kapı ruhunun ta kendisi, devamıdır. Allah’ın izni ile buna kimsenin gücü yetmeyecektir. Milletimiz her şeyin farkındadır. Çok net bir şekilde farkındadır. Köyleri gezerken görüyoruz, çiftçinin ürünü para yapmamış, bankaya belki borcu var, kirazı dalında kalmış ama diyor ki o ağabeyimiz mavzerimi hazırladım. Yaşının 70 olduğunu söylüyor ve görev düşüyorsa yapacağını belirtiyor. Bu düşüncede olan bir milletimiz var. O nedenle bu ittifakı bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Çıkıp birileri spekülasyon yapabilir. Algı yoklamaları yapabilir. Anket yaptığını iddia ederek bir takım sonuçlar ortaya koyabilir. Ama anket sahadadır ve esas büyük anket sandıktadır. Biz milletimizin kararına güveniyoruz, saygı duyuyoruz. Ne kadar anket yaparlarsa yapsınlar, ne kadar algı yoklaması yaparak milletimizi MHP’ye karşı tutmaya çalışırlarsa çalışsınlar vatandaşımızın teveccühü Cumhur İttifakı ve MHP’den yanadır. Bu teveccüh inşallah 24 Haziran akşamı da sandıklara yansıyacak ve şer odakları milletimizden sandıkta tokadı yiyecektir” dedi.

Editör: TE Bilişim