Ak Parti Bursa 7. Olağan Kongre Takviminin belli olmasının ardından açıklamalarda bulunan Ak Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan, İnegöl kogresinin 28 Mart 2020 tarihinde yapılacağını ifade etti.
Adaylık sürecini değerlendiren Ersan, “Bizler buraya davaya asker olarak geldik. Bu yüzden de ne derlerse onu yaparız. Devam et derlerse devam ederiz, çekil derse çekiliriz” şeklinde konuştu.
EN GÜZEL ŞEKİLDE KONGREMİZİ YAPACAĞIZ
Kongre sürecinin sürekli olarak tarafına sorulduğunu belirten Ersan, “ Bizler de genel merkezimizin,  il teşkilatımızın gelecek haberleri bekledik. Bize gelen son bilgiler doğrultusunda söyleyebiliriz ki kongrelerimiz ramazan ayına kadar bitecek.  İnegöl’ün kongre tarihi ise 28 Mart 2020 Cumartesi günü olarak belirlenmiş durumda. Allah nasip ederse en güzel şekilde kongremizi yapacağız” dedi.

ADAY ARKADAŞLAR VAR
Mustafa Ersan’ın il yönetiminde görev alacağı ve ilçe başkanlığına da başka birinin seçileceği iddialarını değerlendiren Ersan, “Bana doğal olarak soracaksınız aday mısınız diye, inanı ki şu anda netleşen bir şey yok. Bizler buraya davaya asker olarak geldik. Bu yüzden de ne derlerse onu yaparız. Devam et derlerse devam ederiz, çekil derse çekiliriz. Bu ilerleyen tarihlerde belli olur. Aday olacak bazı kişiler tarafıma bildirdi. Eğer ben aday olmazsam onlar aday olacak, ben aday olursam da beni destekleyeceklerini söylediler. Ben de aday olmaları konusunda en doğal hakları olduğunu söyledim. Yani sonuç olarak ben buraya kendi isteğimle gelmedim kendi isteğimle de gitmem. Teşkilatım ne derse ben onu yaparım” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Editör: TE Bilişim