İnegölspor Adıyaman deplasmanında kaybedince hedefler farklı bir alana kaydı. Mesela Adıyaman İnegölspor karşısında son derece vasat ve sıradan bir takım görüntüsündeydi. Golü yediğimiz ters dakikaya kadar her şey bana göre iyi gidiyordu. Hatta rakibi önde basarak, hem hataya zorladı hem de kalesinden uzak tuttu. Çok basit amatör takımların yemeyeceği golü kalemizde görerek, adeta kendi ipimizi çekmiş olduk.

2. yarı rakibin direnci basit bir penaltı pozisyonu ile rakibin gardını yükselttik. Maçta 3 net pozisyon var ki, rakip kaleci imkansızı başardı ve galibiyette büyük pay sahibi oldu. Oldukça sıradan ve grubun zayıf takımına kaybedilen 3 puan bana göre düşme tehlikesi yaşamamıza neden olacak.

Tabi bunun olmaması için tek yol ise, Pazar günü Afyon karşısında kesinlikle puan ya da puanlar almak bunun için tek bir yol var; oda rakipten daha fazla isteyip ona göre oynamak. Yoksa grupta alınan sonuçlara bakıldığında enteresan sonuçlar alınıyor buda bizim zor günler yasayacağımıza sebep olacak gibi.

Yapmamız gereken başta tribün olmak üzere bu olağanüstü hal durumunu sakin kalarak lehimize çevirmek ki, bundan başkada çaremiz yok.