Kaymakamlık uhdesinde İnegöl Belediyesi, Kent Konseyi ve Milli Eğitim Müdürlüğü katkılarıyla İnegöl’de tableti olmayan öğrenciler için “Eğitimde Birlik Akımı” sloganıyla başlatılan kampanyaya MÜSİAD İnegöl Şubesi üyelerinden Ungan Mobilya destek oldu.

Koronavirüs salgını insan hayatında pek çok alanda değişime neden olurken, eğitim de pandemiden en fazla etkilenen alanların başında yer aldı. 2020-2021 eğitim öğretim yılının belirli sınıflar haricinde uzaktan eğitim modeliyle devam edeceğinin açıklanması sonrası, eğitimde fırsat eşitliği konusu gündeme geldi. İhtiyaç sahibi öğrencilerin online eğitimlere katılabilmesi için İnegöl Kaymakamlığı kontrolünde geçtiğimiz aylarda tablet kampanyası başlatılmıştı.

Kaymakamlık uhdesinde İnegöl Belediyesi, Kent Konseyi ve Milli Eğitim Müdürlüğü katkılarıyla İnegöl’de tableti olmayan öğrenciler için “Eğitimde Birlik Akımı” sloganıyla başlatılan kampanyaya MÜSİAD İnegöl Şubesi Üyelerinden Ungan Mobilya destek oldu.

İhtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere kampanyaya destek olan Ungan Mobilya firma ortakları Metin Ungan ve Muhammed El Muhammed tabletleri teslim ettiler

Kaymakamlıkta düzenlenen teslim töreninde Kaymakam Şükrü Görücü, Belediye Başkanı Alper Taban, MÜSİAD İnegöl Başkanı Mehmet Döngel ve Ungan Mobilya ortakları Metin Ungan ve Muhammed El Muhammed hazır bulundular.

Kaymakam Şükrü Görücü, hayırsever firma ve ortaklarına kampanyaya gösterdikleri duyarlılık için teşekkürlerini sunarken, firma ortağı Metin Ungan’da firma olarak eğitim gönüllüsü olmaya devam edeceklerini belirtti.

Editör: TE Bilişim