17 Eylül 2018 tarihinde başlayacak olan 2018-2019 eğitim öğretim dönemi öncesinde okullar öğrenciler için hazırlandı. İlçe ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Bursa Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla İnegöl’de bulunan 61 okulun bakım ve onarımı yapıldı.

Okulların yaz tatiline girmesinin ardından bir sonraki eğitim döneminde öğrencilere daha kaliteli bir eğitim vermek isteyen okullarda tadilat çalışmaları başladı. Yaz döneminde İlçe ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Bursa Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla 61 okulda başlatılan bakım ve onarım çalışmaları kısa bir süre önce tamamladı.

İLÇE MEB 37 OKULUN TAMİRATINI YAPTI

  1. Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 37 okulda çeşitli bakım ve onarım çalışmaları yapıldı. Yaklaşık 250 bin liraya mal olan çalışmalarda, Mesudiye İlkokulunda boya alımı , Hacı Sevim Yıldız Anaokulunda pencere korkuluğu, İnegöl İlkokulu-Kaşıkçıoğlu Ortaokuluna tabela yapımı, Turgutalp Anadolu Lisesine boya alımı, Kocatepe İlkokulu ve Ortaokuluna boya alımı, Samda İlkokulu ve Ortaokuluna yer ve duvar karoları, Kaşıkçıoğlu Ortaokuluna boya alımı, Edebey İlkokuluna boya alımı, Hacer Salih Yıldız İlkokuluna boya alımı, Eskikaracakaya İlkokulu ve Ortaokuluna boya alımı, Müşerref Muzaffer Samda Ortaokulunun elektrik tesisatı, Yenice 19 Mayıs Ortaokulunun sıhhi tesisat, Yıldırım Beyazıt İmam Hatip Ortaokulunun pvc bölme, Kulaca İlkokulunun sıhhi tesisat, Eskikaracakaya İlkokulununu sıhhi tesisat, İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesinin sıhhi tesisat, pvc kapı, doğalgaz tesisatı, merdiven ve kapı, Kurşunlu İstiklal İlkokulunun sıhhi tesisat, Sinanbey İlkokulunun kamera sistemi, Çayyaka İlkokulunun inşaat malzemesi, Yenice 19 Mayıs Ortaokulunun pencere camı, Kayapınar Anasınıfının pvc kapı, İnegöl Anadolu Kız İmam Hatip Lisesinin akıllı tahta, Sarıpınar İlkokulunun kömür kazanı, Yenice Perihan Coşkun İlkokulunun elektrik tesisatı, 80. Yıl İlkokulunun boya alımı, Atatürk Ortaokulunun doğalgaz kazanı, Küçük Yenice İlkokulunun elektrik tesisatı, Hacı Sevim Yıldız Mesleki ve Teknik Eğitim Külliyesinin elektrik tesisatı, 100. Yıl İlkokulunun elektrik tesisatı, Boğazköy İlkokulunun elektrik tesisatı, Alibeyköy İlkokulu ve Ortaokulunun boya alımı, Hacı Sevim Yıldız Anaokulu - Edebey İlkokulu ve Ortaokulunun boya alımı, Kocatepe İlkokulu ve Ortaokulunun boya alımı, İMKB Osmangazi Anadolu İmam Hatip Lisesinin boya alımı, 100. Yıl İlkokulunun laminant parke alımı, Akşemsettin İlkokulunun boya alımı ve Alibeyköy İlkokulu ve Ortaokulu çatı onarımı işleri yapıldı.

İL MEB 21 OKULUN TAMİRATINI YAPTI

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 16 okulda çeşitli bakım ve onarım çalışmaları yapıldı. Yaklaşık 1 milyon liraya mal olan çalışmalarda, Atatürk Ortaokulu, Ertuğrulgazi Ortaokulu, Cemil Sönmez İlkokulu,Küçük Yenice İlkokulu, Kulaca İlkokul ve Ortaokulu, Dörtçelik MTAL, Akhisar İlkokulu, Fenerbahçeliler Derneği Hamamlı İlkokulu ve Ortaokulu, Hacer Salih Yıldız İlkokulu, İshakpaşa İlkokulu, Kurşunlu İlkokulu, Ömer Osman Çağlayan Ortaokulu, Ömer Osman Çağlayan Özel Eğitim Okulu ve Şipali İlkokulu ve Ortaokulunun onarım işleri ile Çeltikçi İlkokulu ve Cerrah İlkokulunun doğalgaz dönüşümü, Atatürk Ortaokulu, 75. Yıl İlkokulu, Kaşıkçıoğlu İlkokulu, Şakir Lakşe İlkokulu ile Alibeyköy İlkokulu ve Ortaokulunun elektrik tesisatı işleri yapıldı.

BÜYÜKŞEHİR 3 OKULUN TAMİRATINI YAPTI

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 3 okulda çeşitli bakım ve onarım çalışmaları yapıldı. Yaklaşık 750 bin liraya mal olan çalışmalarda, 80. Yıl İlkokulu ile Deydinler İlkokulu mantolama, Çeltikçi İlkokulunun ise çatı onarımı işleri yapıldı.

Editör: TE Bilişim