MODEF Fuarcılık tarafından bu yıl 37.si düzenlenecek olan iç piyasaya yönelik MODEF Fuarında bu yıl çadır fuar alanı kurulmayacak. 168 firmanın yer alacağı fuarda, 2017 yılı yeni mobilya modelleri sergilenecek. Açılışa Bursa Valisi İzzettin Küçük´ün katılacağı öğrenildi.

İnegöl´de mobilya sektörünün en önemli organizasyonu olan ve İnegöl Mobilyası markasının bugünlere gelmesinde en büyük faktörlerden biri olan MODEF Fuarı 21-27 Mart tarihleri arasında açık kalacak.

ÇADIR YOK

MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, bu sene fuarla alakalı çok önemli değişiklikler yaptıklarını belirterek, “Bildiğiniz gibi MODEF kentimizin en önemli markalarından biri. Bizlerde bu markanın değerini arttıracak ve katılımcılara daha fazla fayda sağlayabilmek için yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla çalışmaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz Kasım ayında gerçekleştirdiğimiz MODEF Expo fuarında yaptığımız değişiklerin meyvesini almaya başlamıştık. Geçtiğimiz fuarda fiziksel olarak pek çok değişiklik yapmıştık. Bu fuarda da ilk olarak tarihi değiştirdik. Bundan önce Nisan ayında gerçekleştirdiğimiz fuarı bu sene Mart ayına çektik. Bu değişiklikle amacımız yurt içinde başlayacak sezonu daha önceden yakalayabilmek. Yurt içi pazarda düğünlerle başlayan hareketliliği daha önce yapacağımız bu fuarla inşallah daha önce yakalamış olacağız. Yaptığımız bir başka değişiklik ise çadırın kurulmaması olacak. Bildiğiniz gibi bundan önce ana binamız dışında bir de portatif fuar alanımız vardı. Bu sene o alanı da iptal ettik” dedi.

AFRİKALILAR GELECEK

Bu fuara başta Afrika ülkeleri olmak üzere 20´ye yakın ülkeden mobilya ithalatçılarını getireceklerini aktaran Uğurdağ, “Bildiğiniz gibi bu uygulamamızı sadece MODEF Expo fuarımızda yapıyorduk. Yurt içi fuarımıza da değer katmak ve katılımcımızın faydasını arttırmak adına bu yıl ilk defa yurt dışı ziyaretçi organizasyonumuz olacak” diye konuştu.

HAYIRLI OLMASINI NİYAZ EDİYORUM

Fuarda bu sene 168 firmanın stant açacağını bildiren Uğurdağ, “Hükümetimizin Nisan ayı sonuna kadar uygulamaya koyduğu KDV indiriminin perakendeye yaptığı etkiyi hep beraber yaşadık. İnşallah bu fuarla bu indirimin toptan satışları içinde olumlu etki yaptığı bir fuar yaşayacağız. Bizim katılımcılarımızdan beklentimiz ürünleriyle, stantlarıyla, çalışanlarıyla İnegöl Mobilyasını yakışan şekilde temsil etmeleridir. İnşallah hep beraber hayırlı, bereketli ve bol kazançlı bir fuar geçireceğiz. Ben fuarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve tekrar kentimiz ve sektörümüz açısından hayırlı olmasını Allah´tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Editör: TE Bilişim