UEFA Şampiyonlar Ligi A Gurubu'nda gerçekleşen 3. maçta Galatasaray, ev sahibi avantajına rağmen Bayern Münih'e 3-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın hakemleri ise Davide Massa, Filippo Meli, ve Stefano Alassio olarak belirlendi.

Galatasaray, maça Fernando Muslera, Sacha Boey, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Kaan Ayhan, Lucas Torreira, Tete, Kerem Aktürkoğlu, Wilfried Zaha ve Mauro Icardi gibi isimlerle çıktı. Yedek kulübesinde ise Günay Güvenç, Kerem Demirbay, Victor Nelsson, Sergio Oliveira, Tanguy Ndombele, ve Cedric Bakambu bulunuyordu. Teknik direktörlük koltuğunda ise Okan Buruk yer alıyordu.

Bayern Münih ise Sven Ulreich, Noussair Mazraoui, Matthijs de Ligt, Kim Min-Jae, Alphonso Davies, Konrad Laimer, Joshua Kimmich, Kingsley Coman, Jamal Musiala, Leroy Sane, ve Harry Kane gibi oyuncularla sahaya çıktı. Yedek kulübesinde ise Daniel Peretz, Thomas Müller, ve Frans Kratzig gibi isimler bulunuyordu. Teknik direktörleri ise Thomas Tuchel idi.

Maçın skor tablosuna baktığımızda, Galatasaray'dan Mauro Icardi'nin 30. dakikada attığı penaltı golü dikkat çekti. Bayern Münih'in golleriyse Kingsley Coman (8. dakika), Kane (73. dakika) ve Musiala (79. dakika) tarafından kaydedildi.

Karşılaşma sırasında sarı kart gören oyuncular arasında Tete ve Kaan Ayhan (Galatasaray) ile Leroy Sane, Konrad Laimer, ve Alphonso Davies (Bayern Münih) yer aldı.

Galatasaray, bu sonuçla Bayern Münih'e karşı mağlup olurken, UEFA Şampiyonlar Ligi A Gurubu'ndaki performansını sürdürmeye çalışacak.

Editör: Berfe KURT