İnegöl Meslek Yükse


İnegöl Meslek Yüksekokulu öğrencisi 19 yaşındaki Sinem Yurdanur’un kaybolmasının ardından İnegöl’de bir kayıp olayı daha meydana geldi. 4 gün önce çalıştığı marketten mesaisi dolup eve gitmek için çıktığı bildirilen 16 yaşındaki Özlem Yalçın’ın ailesi, kızlarından o günden beri haber alamıyor.
Organize Sanayi Bölgesinde faaliyette olan bir mobilya fabrikasında işçi olarak çalışan 41 yaşındaki baba Fatih Yalçın ile 39 yaşındaki ev hanımı anne Kıymet Yalçın,  5 çocuklarından en büyüğü olan kızları Özlem’in arkasından gözyaşı dökerken, başına bir şey gelmeden  bulunması için herkesten yardım bekliyorlar.
Geçtiğimiz yıl derslerinin kötü gitmesi sonucunda Alanyurt İMKB Endüstri Meslek Lisesi’ni bırakarak, yaklaşık bir aydır Mahmudiye mahallesinde faaliyette bulunan bir markette kasiyer olarak çalışan 16 yaşındaki Özlem Yalçın, geçtiğimiz Cumartesi günü saat 06.30 sıralarında marketi açarak çalışmaya başladı. Mesaisi 11.00’de dolmasının ardından işten çıkan Özlem’den 4 günden beri haber alınamıyor.
Baba Fatih Yalçın, “Kızım 1 ay önce, Mahmudiye mahallesi Yeşilturna sokak numara 4/A adresindeki evimize yakın olan bir markette çalışmaya başladı. Bu zamana kadar işinde sorun yaşandığını görmedik. Her gün işe sabah 06.30 sıralarında gidip saat 11.00’de geri gelirdi. Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen bilgisayar kurslarına 3 defa gitti. Onun dışında evden dışarı adım atmazdı. Geçtiğimiz Cumartesi günü yine sabah 06.30 sıralarında işe gitti. Kontrol etmesi için kardeşlerini de markete yollamıştım. Sorun olmadı. Ama saat 11.00’de işten çıktı ve bir daha eve gelmedi. Birilerinin kaçırdığından şüpheleniyoruz. Kızımız bize yaşadığı sorunları asla anlatmazdı. Sorduğumuzda hep ‘bir şey yok hayatım güzel gidiyor’ derdi. Bu zamana kadar sorunu olduğunu hiç gözlemlemedik” dedi.
ŞU ANKİ SAÇLARI SARI
Baba Fatih Yalçın, kızının kısa bir süre önce saçlarını kısaltıp, sarıya boyattığını şu anki resmine nazaran daha farklı olduğunu ifade etti.
Kızının kimlerle arkadaşlık yaptığını bilmediklerini söyleyen baba Fatih Yalçın, “Kızımızın ne şekilde veya nasıl kayıp olduğunu bilmiyoruz. Arkadaşlarını da tanımıyoruz. Sadece daha önce beraber eğitim gördükleri bir arkadaşı vardı. Ona sorduk ama oda bilmediğini söyledi. Sanırım bazı arkadaşları kızımızın yanlış bir davranışta bulunmasına neden oldu” şeklinde konuştu.
Baba Fatih Yalçın, göz yaşları içerisinde kızının nerede olduğunu bilen veya onunla ilgili herhangi  bir duyum alan vatandaşlardan,  en yakın güvenlik birimine haber vermelerini istedi.

Editör: TE Bilişim