PROGRAMA DAVET ETTİLER
Ahmet Hamdi Çamlı, Kent Müzesi Konferans Salonunda gerçekleştirilecek “Bir Darbe Soğukluğunda 28 Şubat” isimli konferansa konuşmacı olarak geldiği İnegöl’de ilk olarak Belediye Başkanı Alper Taban’ı ziyaret etti. Türkiye Gençlik Vakfı(TÜGVA) İnegöl Şubesi yöneticilerinin de hazır olduğu ziyarette 28 Şubat’ın yıldönümü olan bugünde tüm darbe girişimlerine Türk Milletinin ferasetli duruşu ile ilelebet engel olacağı ve ‘Hakimiyet Kayıtsız Şartsız Milletindir’ sözünün her zaman geçerli olacağına vurgu yapıldı. Ayrıca ziyarette Kent Müzesi Konferans salonunda gerçekleştirilecek 28 Şubat sürecinin en ince ayrıntısına kadar anlatılacağı programa tüm ilçe halkı davet edildi.


“15 TEMMUZ RUHUNU HER ZAMAN YAŞATACAĞIZ”
Ziyarette ilk olarak söz alan AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı,” Bugün 28 Şubat’ı bir kez daha anma ve unutturmama adına gerçekleştireceğimiz program vesilesiyle İnegöl’deyiz. İlk olarakta belediye başkanımızı ziyaret etmek istedik. Bizler, İstanbul’dan dersaadetten payitaht şehrinden önceki payitaht şehrimiz Bursa’nın güzel ilçesi İnegöl’e geldik. Sağolsun belediye başkanımız bizleri en güzel şekilde ağırlıyor. Kendilerine huzurlarınızda şükranlarımı sunuyorum. Bildiğiniz üzere bu akşam İnegöl Belediyesi ve Türkiye Gençlik Vakfı(TÜGVA) İnegöl Şubesi ile birlikte güzel ve anlamlı bir programa imza atacağız. Bugün 28 Şubat’ın 22.yıldönümü. Bugünün kafasıyla o günlere şöyle baktığımızda ne tür badireler atlattığımızı daha iyi anlayabiliyoruz. Milletimize vurulmak istenen prangalara karşı, nasıl dik durduğunu daha iyi görebiliyoruz. Bu aziz millet bir daha böylesi post modern darbelere ilelebet müsaade etmeyecektir. 15 Temmuz ruhunu her zaman yaşatacağız. Bizi bu topraklarda istemeyen, bu kadim coğrafyada büyük Türkiye’yi hazmedemeyenlere geçit vermeyeceğiz. Bu vesile ile tüm İnegöl halkımızı en derin kalbi duygularımla selamlıyorum” şeklinde konuştu.


“NEREDEN, NERELERE GELDİĞİMİZİ İYİ ANLAMALIYIZ”
Belediye Başkanı Alper Taban ise, AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı ile Türkiye Gençlik Vakfı(TÜGVA) İnegöl Şubesi yöneticilerini selamlayarak başladığı konuşmasında “Öncelikle milletvekilimizi şehirde ağırlamak bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Kendilerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün kendisi bir dizi ziyaretler gerçekleştirecek. Ayrıca akşamda 28 Şubat sürecini bizlere anlatacağı bir programda yer alacak. Biliyorsunuz bugün 28 Şubatın 22.yıldönümü. Bu güzelim ülkemizin nerelerden nerelere geldiğini yakın tarihimize baktığımızda çok iyi biliyoruz da bunları anlatmak ve bilmeyenlerinde bilmesini sağlamakla mükellefiz. Bizler 28 Şubatı unutmadık. Bir daha böylesi 28 Şubatlar yaşanmaması adına da bu tarihi hiçbir zaman unutmayacağız ve unutturmayacağız. Sayın vekilimize de ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Bu akşamki “Bir Darbe Soğukluğunda 28 Şubat” isimli konferansa tüm ilçe halkımızın katılımlarını bekliyor, hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim