Huzur Mahallesi 80.

Huzur Mahallesi 80. Yıl İlköğretim Okulu Müdürlüğünce, okulda 2009-2010 eğitim öğretim yılında göreve başlayan 9 öğretmen ile emekliye ayrılan Müdür yardımcısı Musa Bilir için önceki akşam saat 19.30’da Hotel Park salonunda  yemek düzenledi.

Düzenlenen yemeğe İlçe Jandarma Komutanı İbrahim Yağız, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk ile Şube Müdürü Tahsin Çetinkaya, 80. Yıl İlköğretim Okulu Müdürü Aytekin Yılmaz, Müdür Yardımcıları Musa Bilir ve Seyyar Karataş, Okul Aile Birliği Başkanı Bedrettin Kılbaş ile okulun öğretmenleri katıldı.

Yeni gelen öğretmenlere hoş geldiniz demek ve emekliye ayrılan Müdür Yardımcısı Musa Bilir’i uğurlamak için böyle bir yemek düzenlediklerini söyleyen 80. Yıl İlköğretim Okulu Müdürü Aytekin Yılmaz, 54 öğretmenle huzur mahallesinde eğitim öğretime devam ettiklerini bildirdi. Okula yeni  atanan öğretmenlere de hoş geldiniz diyen Müdür Aytekin Yılmaz, öğretmeninden hizmetçisine, muhtarından velisine öğrencilerin iyi yetişmesi için yoğun çaba harcadıklarını belirtti. Müdür Yılmaz, 80. Yıl İlköğretim Okulunun genç bir öğretmen kadrosuna sahip olduğunu ve bu kadroyla çalışmaktan okul idarecileri olarak büyük keyif duyduklarını ifade etti. Emekliye ayrılan Müdür Yardımcısı Musa Bilir ile ortaokul ve liseden arkadaş olduklarını söyleyen Aytekin Yılmaz, 3 yıldan beri Musa Bilir’in müdür yardımcılığı görevini itinayla sürdürdüğünü ve okullarına büyük katkılar sağladığını kaydetti. Yılmaz, yeni gelen öğretmenlere mesleki hayatlarında başarılar dilerken emekliye ayrılan Musa Bilir’e bundan sonraki yaşamında mutluluklar diledi.

80. Yıl İlköğretim Okulunun bu tür yemekleri geleneksel hale getirdiğini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk ise, “Okulumuzda deneyimli öğretmenlerimiz genç öğretmenlerimize yol göstermektedir. Başta Aytekin Bey olmak üzere okul idaremiz her konuda genç öğretmenlerimize tecrübeleri doğrultusunda yardımcı olmaktalar. İki kuşağın kucaklaştığı okulumuz her geçen gün gelişmektedir. Huzur mahallesi geçmişten bu güne çok yol kat etti. Okulumuzda da iyi bir ekip çalışması mevcut. Yeni gelen öğretmenlerimize İnegöl Milli Eğitimine hoş geldiniz diyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından 80. Yıl İlköğretim Okuluna yeni atanan Hatice Betül Akın, Aslı Yüksel, Emel Çetin, Meral Öztürk, Nesrin Yürür, Metin Efe, Fatih Çiğdem, Tuğba İnanoğlu ve Ayşegül Akbulut’a birer çiçek, emekliye ayrılan Musa Bilir’e ise plaket ve çiçek takdiminde bulunuldu.

Gecede sahne alan piyanist şantör Mustafa Orkun ve solist Mustafa karabacak seslendirdikleri şarkılarla davetlilere keyifli anlar yaşattılar.

Editör: TE Bilişim