İnegöl Sosyal Güvenl


İnegöl Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Müdürlüğü görevini yürütürken, Manisa SGK İl Müdür Yardımcılığı görevine atanan İbrahim Topçu'ya dün SGK İlçe Müdürlüğü personeli tarafından Besler-2 İnegöl Köftecisinde bir veda yemeği düzenlendi.

Dün saat 18.00'de düzenlenen ve SGK İlçe Müdürlüğünde görevli personelin katıldığı veda yemeğinde bir konuşma yapan SGK İlçe Müdürü İbrahim Topçu, İnegöl Sosyal Güvenlik Kurumunun yaklaşık 2 yıldır hizmet verdiğini belirterek, "25 personelle beraber burada çalışıyoruz. Bu görev süresince birlik ve beraberlik içinde İnegöl'deki vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için mücadele ettik. Kurumumuzun yeni açılması nedeniyle bazı sıkıntılarımız oldu. Bu iş yükü ağırlığının üstesinden hep birlikte geldik. Müdürlüğümüzü bugünlere hep birlikte getirdik. İnegöl halkı kurumumuzdan oldukça memnunlar. Görüştüğümüz kişiler, iyi bir hizmet aldıklarını, personelimizden herhangi bir şikayeti olmadıklarını belirttiler. Bu görev aşaması sadece bizim orada müdür olarak görev almamızdan değil, personelimizin özverili çalışmaları sonucu bu netice alınmıştır. Bu 2 yıllık görev süresi içerisinde hep beraber çalıştık. Sizlerden çok memnunum. Çalışma hayatınızda başarılar diliyorum. Manisa SGK İl Müdür Yardımcılığı görevine atandım. Bu nedenle sizlerden ayrılıyorum. Bu, fiziki bir ayrılmadır, gönülden ayrılma değildir" dedi.

Sosyal Güvenlik Kurumunda bir ekip olarak İnegöl halkına hizmet etmeye çalıştıklarını belirten SGK İlçe Müdür Vekili Mesut Üstünler ise, "Yaptığımız çalışmalardan dolayı İnegöl halkı bizlere memnuniyetlerini dile getirdiler. Bu memnuniyete gerek müdürümüzün gerekse personelimizin katkısı büyüktür. Manisa SGK İl Müdür Yardımcılığı görevine tayin olan İbrahim Topçu'ya yeni görevinde başarılar diliyoruz" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim