Saadet Partisi (SP)

Saadet Partisi (SP) İnegöl Teşkilatının bir müddet önce başlattığı mahallelerdeki ‘Üye Buluşmaları’ etkinliği devam ediyor. Bu kapsamda son iki aydır yoğun olarak çalıştıkları gözlenen Saadet Partililerin geçtiğimiz akşam durağı Hamidiye mahallesi oldu.

Mahalle teşkilatı tarafından organize edilen ve  Fahrettin Karaca'ya ait kahvehanede yapılan Üyeler Buluşmasına, SP İnegöl İlçe Başkanı Bahri Urgun, Belediye Meclis üyesi Özgür Öztürk, Teşkilatlanma Başkanı Ertan Sütçü, Siyasi İşler Başkanı Ali Karaca, yönetim kurulu üyesi İsmail Uğurtay ve mahalle yönetimi katıldı.

Toplantıda konuşan SP İnegöl İlçe  Başkanı Bahri Urgun, Saadet Partisinin ilk hedefinin yerel seçimlerden zaferle çıkmak olduğunu, aynı Refah Partisi dönemindeki gibi yerelden genel seçimlere bir sıçrama tahtası gibi atılım yapacaklarını söyledi.

40 yıldır hedeflerinin değişmeğine vurgu yapan Bahri Urgun, “Değişmeyecek de. Çünkü, mevcut dünya düzeni değişmeden İnegöl'deki vatandaşımızın durumunun düzelmesi mümkün değildir. Bizler hedefimiz olan yeni ve adil dünya düzenini inşa edecek, Türkiye'nin yönetimine talibiz. Evet, dünyada bir İslam Birliği olacaksa, bunun lideri elbette Türkiye olacaktır. Şimdi bizler Allah'ın izniyle yerel seçimlerden zaferle çıkacağız. Ve göreceksiniz ki, Milli Görüş eli değdiği zaman İnegöl'ün çehresi değişecek. Sonra aynı eli sizlerin desteğiyle ülke yönetiminde göreceğiz. Bizler bu inançla yola çıktık. İnanıyoruz çünkü, Zafer İnananlarındır" dedi.

Başkan Urgun, 29 Şubat'ta İnegöl'de "Erbakan'ı Anma Gecesi" tertip edeceklerini de belirterek, program ile ilgili detaylı bilgiyi yakın zamanda kamuoyu ile paylaşacaklarını ifade etti.

Editör: TE Bilişim