Beş yıl Ankara̵


Beş yıl Ankara’da olmak üzere 7 yıl da İngiltere’nin Cambridge Eyaletinde Avukatlık konusunda çalışmalar ile  Anglia Ruskin Üniversitesi ve Londra Üniversitesi’nde yüksek lisans yapan Mehmet Yılmaz İnegöl’de Hukuk Bürosu açtı.
“4U Hukuk Bürosu”nun açılışı geçtiğimiz Cumartesi günü saat 14.00’de Cuma mahallesi Atatürk Bulvarı numara 65 kat 3, daire 5 adresinde, Belediye Başkan Yardımcısı Turgay Yel, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Sadırlı, CHP İlçe Başkanı Erol Kazanç, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, Malmüdürü Ahmet Durgut,  Muhtarlar Birliği Derneği Genel Başkanı Bekir Kahyaoğlu, Devlet Hastanesi Başhekimi Nizamettin Demirci, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Hanefi Yıldırım, Gazeteciler Cemiyeti Yönetim kurulu Üyeleri Kasım Şahin ve Hasan Özdemir ve İnegöl Özürlüler Bakım ve Rehabilitasyon Derneğinin Başkanı Şentürk Ağırbaş, İHMED Başkanı Haydar Cerrah, avukatlar ile çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleştirildi.
Açılış töreninde konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Turgay Yel, yeni açılan hukuk bürosunun İnegöl’e hayırlar getirmesini dileyerek, genç Avukat  Mehmet Yılmaz’a da hayırlı kazançlar diledi.
4U Hukuk Bürosu’nun sahibi Avukat Mehmet Yılmaz, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 1994 yılında mezun olduğunu belirterek, “1998 ile 2003 yılları arasında Ankara’da Alimoğlu Hukuk Bürosu’nda 5 yıl avukat olarak çalıştım. 2003 ile 2010 yılları arasında İngiltere’de Cambridge şehrinde bulundum. 2005 ile 2007 yılları arasında Cambridge’deki Anglia Ruskin Üniversitesi’nde Uluslar arası ve Avrupa Ticaret ve İşletme Hukuku alanında, 2007 ile 2009 arasında Londra Üniversitesi Queen Mary College’de Mukayeseli ve Uluslararası Ticari Tahkim ve Yatırım Uyuşmazlıkları alanlarında yüksek lisans yaptım” dedi.
İnegöl’ün gün geçtikçe potansiyelinin artması sonucunda İnegöl’de bir büro açmayı düşündüğünü ifade eden Yılmaz, “İnegöl’ün ticari yapısı, hızla büyüyen ihracattaki yeri ve bu anlamda şirketlerin yavaş yavaş uluslararası yapıya bürünmesi, gelecekte uluslararası bir kısım uyuşmazlıkları ortaya çıkaracaktır. Meydana gelebilecek her türlü uyuşmazlıkları giderebileceğimi düşünüyorum. Bursa Baro’suna bağlı bir avukatım. Açılış törenimize katılan herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Konuşmanın ardından, Müftü Vekili Vaiz Hasan Başkırık’ın dualarıyla kurdele kesilerek 4U Hukuk Bürosunun açılışı gerçekleştirildi,  katılanlara ikramlarda bulunuldu.

Editör: TE Bilişim