AK Parti İnegöl İlçe

AK Parti İnegöl İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Aydın ve yönetim kurulu üyesi arkadaşları,  önceki akşam Çerkez Adige Kültür Derneği Gençlik Birimini ziyaret ettiler.
Kültürel farklılığın, bir ayrışma değil, aksine bir zenginlik olduğu bilinciyle yola çıkarak, İnegöl’de faaliyette bulunan birçok derneğin Gençlik Birimlerine ziyarette bulunduklarını belirten AK Parti İnegöl İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Aydın, “Gençlerimizin yerel ve genel bazda söz sahibi olması için, kendilerine her türlü desteği verebileceğimizi söyledik. Birçok derneğimizde olduğu gibi Çerkez Adige Kültür Derneği üyesi  genç arkadaşlarımızın da isteği bu doğrultuda. Amacımız, ülkemizdeki genç nüfusla orantılı olarak, siyasete ve ülke yönetimine yön vermektir. Bu amaçlar doğrultusunda çalışmalarımızı, ilk olarak İnegöl gençliğine daha sonra ülkemiz gençlerine faydalı, derneklerimizle birlikte ortak projeler üreterek pekiştirmeliyiz. Ben buradan arkadaşlarım adına Adige’li kardeşlerime misafirperver tutumlarından dolayı çok teşekkür ediyorum, geleneksel yemeklerini ve müziklerini bize tanıttılar hepsi çok güzeldi ve Dernek Gençlik Birimi Başkanı olan Ergün İlçin kardeşime de, kurmuş oldukları birimleri için hayırlı olsun diyorum, Allah utandırmasın” dedi.
Bu anlamlı ziyaretten dolayı çok AK Partili gençlere teşekkür eden Çerkez Adige Kültür Derneği Gençlik Birimi Başkanı Ergün İlçin ise, “Biz de Çerkez Adıge Kültür Derneği olarak, yapmış olduğumuz etkinliklerle kültürümüzü farklı alanlarda tanıtmaya çalışıyoruz. Bu anlamda bize her türlü desteğini esirgemeyen bir Belediyemiz var. Kendilerine de buradan teşekkür ediyorum. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yapmayı planladığımız kültürel etkinliklerimizde, gerek katılım gerekse organizasyon noktasında, derneğimiz adına desteklerinizi bekliyoruz. AK Parti İnegöl Gençlik Kolları ile de sivil toplum kuruluşları gençlik komisyonlarıyla ortak projelerde bulunmayı da çok isteriz. Kültürel etkileşim adına yararlı olacağına inanıyoruz” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim