İnegöl’deki öz


İnegöl’deki özel dershaneleri ziyaret çerçevesinde FEM Dershanesini ziyaret eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ilçedeki eğitim kalitesinin ve anlayışının her geçen gün arttığını söyledi.

Kurum ve kuruluş ziyaretleri çerçevesinde bu hafta özel dershaneleri ziyaret eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, FEM dershanesini ziyaret etti.

Ziyaretler sırasında konuşan Başkan Aktaş, son 7 yılda ilçedeki okul oranının çok büyük gelişme gösterdiğini, bu gelişme karşısında  eğitimdeki kalitenin artması  gerektiğini vurguladı.

Aktaş, İnegöl’ün her geçen gün ticaretiyle,  ekonomisiyle, nüfusuyla, sosyal ve kültürel hayatıyla geliştiğini ve değiştiğini ifade ederek, “İnegöl’de yeni anaokulları, yeni ilköğretim okulları ve yeni liseler açılıyor. Sınav kazanma ile alakalı başarılar daha da yükseliyor. Bunu destekleyen ana unsurlardan birisi olan dershanelerimiz de her geçen gün değişiyor ve gelişiyor. Dershanelerimiz birbiriyle yarış halinde, eğitimde kaliteyi, farklı metot ve tekniklerle geliştiriyorlar. 49 bin ilköğretim ve lise öğrencisiyle İnegöl, dershaneler için büyük bir potansiyel oluşturuyor. Ben ilçemizde eğitim anlayışının günden güne geliştiğini düşünüyorum. Dershanelerimize ve eğitim gören tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Aktaş’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren FEM Dershanesi Müdürü Hamza Camızcı ise, İnegöl’de dershane olarak eğitimde kaliteyi ellerinden geldiğince artırmak, kadro, kaynak ve rehberlikte İnegöl eğitimini üst düzeye taşımak istediklerini ifade etti.

Editör: TE Bilişim