Saadet Partisi (SP)


Saadet Partisi (SP) Bursa Milletvekili Adayları Salih Berber ve Ertan Sütçü, İlçe Başkanı Bahri Urgun ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte önceki akşam İnegöl Posoflular Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.

Önceki akşam saat 21.00'de gerçekleştirilen ziyarette SP'li ekibi, Posoflular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hakan Ergül ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Ziyarette konuşan Posoflular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hakan Ergül, seçimlerin hayırlı olmasını diledi.

SP İlçe Başkanı Bahri Urgun ise, "12 Haziran'da Türkiye geleceğini oylayacak. SP'nin bu konuda çözüm yolları ve projelerimiz var" dedi. Son yerel seçimlerde yüzde 29 oranında oy aldıklarını, Bursa’da da 18 Milletvekili adaylarından 5’inin İnegöllü olduğunu bildiren Urgun, Saadet Partisinin İnegöl’e verdiği önemin bir kere daha ortaya çıktığını kaydetti.

SP Bursa milletvekili adayı Ertan Sütçü’de konuşmasında, "Yer altı, yer üstü zenginliği, genç potansiyel zenginliği ile inanç birliği ve derneklerimizle bir değeriz. Zenginlik ülkesiyiz. SP adayları olarak bu dönem İnegöl'ü güçlü bir şekilde temsil etmenin gururu ve mutluluğu içerisindeyiz. İnşallah 12 Haziran seçimleri sonunda SP olarak Mecliste güçlü bir şekilde yer alacağız. Sorunların konuşulmasından öte, çözüm noktasında projelerimizi paylaşacağız. Seçim çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Bursa’nın birçok noktasında seçmenlerimize ulaşıyoruz” dedi.

SP Bursa Milletvekili Adayı Salih Berber’de, "İnegöl ve Posoflular derneğini bir araya getirdiğiniz zaman, adeta dünyayı bir araya getirmiş olursunuz. Her ikisi de dünyaya hitap ediyor. İnegöl mobilyası dünyaya hitap ediyor. İnegöl ve Posoflu bir araya geldiğinde dünya bir araya geliyor.  Biz olaylara büyük pencereden bakmak zorundayız. Biz evrensel değerlerle olaylara bakmak zorundayız. 1'nci  ve 2'nci Dünya Savaşlarının ardından dünyada batı düzeni hakim olmuştur. Bu batı düzeni milyonlarca insanın ölümüne neden olmuştur. İkinci dünya savaşından sonra kurdukları Birleşmiş Milletlerle maalesef dünyada zulüm, baskı, ırza geçmeler eksik olmamıştır. Batı insan haklarına saygılı değildir. Batı asla hoşgörülü değildir. Çok değil, daha bundan 14 sene önce Bosna’da kadınların ırzına geçtiler. Batı en hafif ifadeyle alçaktır. Komünizmi, Kapitalizmi ve tüm versiyonları ile insanlığa hayır getirmez, getirmemiştir de. Ancak ve ancak bizim inanç değerlerimiz, ülkemiz ve tüm dünya için kurtuluş reçetesidir. Komünizm çökmüştür. Kapitalizmin sonu gelmiştir" şeklinde konuştu.

'Gebermekte olan  atın çiftesi sert olur' deyimini hatırlatan  Berber, "Şu an batı batıyor. Yok oluyor. Ondan dolayı arada bir sert tekmeler geliyor. Allah rızası için bu memleketin dümenini batıya döndürmekten vazgeçin. Uyuşturucu, alkol, fuhuş ile boğuşan batıya memleketi yönlendirmekten vazgeçin.  Gemi yanlış yola gidiyor. Ülkemizi kurtaracak yegane güç bizim inancımızdır. Saadet Partisini diğerlerinden ayıran en önemli özellik budur. Diğer partilerin tüzüğüne bakın, AB'ye bağlanalım diye kayıtlar vardır. AB'ye uyum yasası çerçevesinde meclisten kaç tane kanun yasası geçti. Sonunda ne oldu. Batıya döndük de ne oldu? İnegöl’ümüzde son 3 günde yaşadıklarımız, Türkiye’de bir günde yaşadıklarımızı düşünün. Adeta memleketin çivisi çıktı. Huzur ve intizam bozuldu. Aile içi cinayetler, boşanma davaları tavan yaptı. Ev sahibi kiracıyla, öğretmen öğrenciyle, amir memuru ile kavgalı. Toplumsal huzurumuz sıkıntıya girdi.  Çöplerden cesetler çıkıyor. Boşuna batıyla iş birliği yapıyoruz. Aynı masaya oturtmazlar bizi. Rahmetli Turgut Özal, Irak'ın işgalinde tamamen destek verdi. Ne oldu sonunda. Halen daha çözülemeyen bir suikasta kurban gitti. AB'den hayır gelmez. Bizim niyetimiz sizi kurtarmaz" dedi.

Editör: TE Bilişim