Saadet Partisi (SP)

Saadet Partisi (SP) İnegöl İlçe Teşkilatının, ‘İnegöl Halkıyla Buluşma’ adıyla başlattığı mahalle toplantılarından biri daha  önceki akşam, Cuma ve Mesudiye mahallesi üyeleri ve mahalle sakinleriyle birlikte  gerçekleştirdi. Toplantının ardından çok sayıda mahalle sakini partiye üye yapıldı. Kahve toplantılarına, SP Bursa İl Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, İnegöl İlçe Başkan Bahri Urgun, Teşkilatlanma Başkanı Ertan Sütçü, İl Genel Meclis üyesi Fahrettin Bayraktar, Belediye Meclis üyesi Ayhan Baygın, yönetim kurulu üyeleri ve mahalle teşkilatları katıldılar.

ASLINA ve YUVAYA DÖNÜŞ BAŞLAMIŞTIR             

Toplantının açış konuşmasını yapan SP İlçe Başkanı Bahri Urgun, partiye üye olan kişilerin rozet takma ve katılım törenlerini İlçe Divan toplantılarında gerçekleştireceklerini belirterek, “Allah’a şükür, Milli Görüş yeniden eski ruhunu yakalamıştır. Artık yuvaya ve aslına dönüş başlamıştır. Biz bu süreçte kimseyi incitmeden, kimseyi yadırgamadan çalışıyoruz. Gerek İnegöl’de gerekse tüm yurt çapında çalışmalarımız son hızla devam etmektedir” dedi.

HALKIMIZ, MEDYA İLE NARKOZLANDI

Bursa İl Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir ise, SP’nin sadece seçim dönemi çalışan bir parti olmadığını belirterek, “Halka hizmet, Hakka hizmettir düsturuyla hareket eden teşkilatlarımız, sırf Allah rızası için koşturmakta, ülkemizin refaha kavuşması amacıyla çalışmalarını yürütmektedir. Şu anda ülkemizin içinde bulunduğu durum tozpembe tablolar şeklinde sizlere sunulmaktadır. Televizyon ve İnterneti takip edenler, her haber bülteninde tozpembe tablolarla oyalanmakta, ancak asıl tehdit olan maddi ve manevi tahribatlar gözden kaçırılmaktadır. Halkımız, medya ile narkozlandı. Medya ile bizleri o kadar uyuşturmuşlar ki, hemen her gün onlarca defa izlediğimiz cinayet, tecavüz, şiddet haberleri karşısında artık tepkisiz kalıyoruz. Bu gibi olaylar sıradanlaşmış durumdadır” şeklinde konuştu.

KREDİ VE FAİZE BULAŞMAMIŞ AİLE KALMADI

İl Genel Meclis Üyesi Fahrettin Bayraktar’da yaptığı konuşmada, maddi olarak vatandaşımızın çektiği sıkıntılara değinerek, “Şu anda kredi kartına bulaşmamış faize girmemiş aile kalmamıştır. Dış politikada neler olduğunu görmek için basit bir dünya haritası üzerinde karışıklık çıkarılan yerleri işaretlememiz yeterlidir. Göreceksiniz ki bir halka gibi ülkemizin etrafı karıştırılmıştır. Nihai hedefin Türkiye olduğu artık açıkça ortadadır. İlla ki topraklarımızın içerisine füze düşmesi gerekmez. Görüldüğü üzere gerek ekonomik, gerek manevi gerekse dış politika yönünden hükümetin icraatları ortadadır. Bizlere bunları söylerken felaket tellallığı yapıyorsunuz diyenler, şimdi ülkenin düşmüş olduğu durumu görmemezlikten geliyorlar” dedi.

Editör: TE Bilişim