-Huzurevini Ziyaret

-Huzurevini Ziyaret Eden AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Tülin Kara, Yaşlılardan Destek İstedi-

“Hayır dualarınızı bekliyoruz”

12 Haziran'da yapılacak olan genel seçim çalışmalarına dün İnegöl'de devam eden AK Parti Bursa Milletvekili adayı Tülin Kara, dün Huzurevini ziyaret ederek, yaşlılardan hem hayır duası hem de destek istedi.

Dün saat 14.30'da gerçekleşen ziyarete Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti Bursa Milletvekili adayı Tülin Kara, İnegöl İlçe Başkanı Bülent Temelli, İlçe Kadın Kolları Başkanı Tülay Amuk ile Bursa  İl ve İnegöl İlçe yöneticileri katıldı. Ziyaret sırasında Huzurevinde kalan yaşlılarla tek tek görüşen Tülin Kara'nın, 'Hayır duanızı bizden eksik etmeyen' demesi üzerine Huzurevinde kalan 2 yaşlının ağlaması dikkat çekti.

Huzurevinde kalan yaşlılarla bir süre sohbet eden Tülin Kara, gittikleri her ilçe de büyük bir teveccühle karşılaştıklarını ifade ederek, "Bugün Yenice Rehabilitasyon Merkezini de ziyaret ettik. Orada kalan küçük çocuklarımızla beraber olduk. Bugün aynı zamanda 19 Mayıs Atatürk'ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı. Ben hepinizin bayramını kutluyorum. Benim İnegöl'deki Huzurevine ilk gelişim değil. Anneler Gününde de Bursa Kadın Kolları Başkanıyken gelmiştim. Seçim arifesindeyiz. Gittiğimiz her ilçe de büyük bir teveccühle karşılaşıyoruz. 18 Nisan 2011 tarihinde Ankara'da aday tanıtımındaydık. Başbakanımız basına kapalı kısımda bizlere şunu söyledi; 'Hepiniz illerinize gideceksiniz. İlçe, mahalle ve köyleri, her yeri gezin. Vatandaşlarımızla selamlaşın, tokalaşın. Benden çok selam götürün. Taleplerini ve şikayetlerini alın. Sorunlarını siz çözebiliyorsanız çözün. Çözemezsiniz buraya geldiğinizde birlikte çözeceğiz' dediler. İnşallah hep birlikte tüm sorunlarımızı çözeceğiz” dedi.

“Türkiye nerdeydi, nereye geldi?” diye soran Milletvekili adayı Tülin Kara,  “10 yıl öncesinde bir Anayasa kitapçığı fırlatılıyor, Türkiye dibe vuruyordu. Döviz kurları alt üst oluyordu. Bir belirsizlik hakimdi ama şuan baktığımızda, çok güzel bir hava yakaladık. Artık geleceğimizden endişe etmiyoruz. Çünkü, şunu biliyoruz. İktidar partimiz var. Bizim her an ulaşabileceğimiz temsilcilerimiz var. Sizin sorunlarınızın çözümünde bir köprü vazifesi görüp, tek bir ağızdan ulaştırmaya çalışacağız. Sizlerden isteğimiz hayır duanızı bizlerden eksik etmeyin" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim