Kısa bir süre önce g

Kısa bir süre önce gerçekleştirilen kongre ile göreve gelen Trakya Birlik’e bağlı S.S. 592 Sayılı İnegöl  Yağlı Tohumlar Tarım Satış  Kooperatifi Başkanı Ali Rıza Girgin, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı makamında ziyaret etti.

 Yeni yönetim olarak protokol ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı ziyaret ettiklerini belirten Ali Rıza Girgin, kooperatif çalışmaları ile ilgili Başkan Aktaş’a bilgiler verdi.

Kooperatifin ayçiçeği alımları ile ilgili de bilgiler veren yeni Başkan Girgin, 2012 yılının çiftçilere ve ortaklarına bol ve bereketli bir yıl olması temennisinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, “İnegöl’ümüz mobilyası, köftesi, Oylat kaplıcaları ile olduğu gibi verimli tarım arazileri ile de zengin bir ürün bahçesidir. Bunun en büyük örneğini İnegöl Ayçekirdeğinin geldiği son noktada gözlemliyoruz” dedi.

İnegöl’de bu konu ile alakalı çalışan kurumlar olduğunu belirten Aktaş, “Bunlardan bir tanesi de  İnegöl  Yağlı Tohumlar Tarım Satış  Kooperatifidir. 1000’e yakın iş ortağı ile İnegöl tarımına ciddi destek veriyorlar. Ben kendilerine her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu belirtmek istiyor, yeni yönetime görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaret sonunda yeni Başkan Girgin, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a  çiçek takdim ederken, bir de  kendi üretimleri olan Ayçiçeği Yağı ve Margarin hediye etti.

Editör: TE Bilişim