CHP İlçe Başkanı Er


CHP İlçe Başkanı Erol Kazanç dün, yönetim kurulu üyesi Ümran Uludağ ile birlikte gazetemizin sahibi İnegöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Hanefi Yıldırım’ı makamında ziyaret ederek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

Ziyarette konuşan CHP İlçe Başkanı Erol Kazanç,  siyasetin özgürleştirilmesinin gerektiğini vurguladı.

Yıldırım Gazetesinin İnegöl’de gerçekten başarılı bir yayın çizgisinde, İnegöl’e ve İnegöllülere hizmet vermek gayreti içerisinde olduğunu belirten Kazanç, gazete görev yapan tüm gazetecilerin Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

Genel seçimlerle ilgili siyasi partilerde çalışmaların başladığını belirten Kazanç, “Ben, Milletvekili adaylarının belirlenmesinde  ön seçimden yanayım. Bazı şeylerin, Ankara’daki bir kişinin iki dudağı arasından çıkacak direktiflerle olmasına karşıyım. Siyasetin özgürleştirilmesi gerekiyor. Siyasi partilerin içlerinde rekabet ortamı yapmanın önünü açmalıdır. Bir şeylerin sadece tek kişi tarafından değil birlik, beraberlik içerisinde gerçekleştirilmesi gerekir. Ekonomisi, nüfusu, ihracatı ile büyük bir kent halinde olan İnegöl’ün, Ankara’daki kişinin iki dudağı arasına terk edilmemesi gerekir. İl konusunda, üniversite konularında bizleri temsil edecek vekillerin, gerekirse bir topluluk oluşturup Ankara’da İnegöl’ün ne kadar önemli bir kent olduğunu anlatması gerekir” dedi.

Ziyaretten dolayı memnunluğunu dile getiren Mehmet Hanefi Yıldırım ise, Erol Kazanç ve arkadaşlarına önümüzdeki seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim