MHP İnegöl İlçe Baş


MHP İnegöl  İlçe Başkanı İlkay Meriç yaptığı açıklamada, İnegöl halkının gerekli duyarlılığı gösterip, İnegöl'ün Bursa'ya bağlanıp bağlanmayacağı ile alakalı, AK Partinin pasif duruşunun hesabını soracağını ümit ettiklerini söyledi.

12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak Milletvekilliği seçimlerinin ülkeye ve tüm vatandaşlara hayırlı olmasını dileyen Meriç, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak büyük bir özen ve disiplinle 12 Haziran seçimlerine hazırlanmaktayız.  Seçim beyannamesini açıklayan ilk siyasi parti Milliyetçi Hareket  Partisidir. Ülkemizin içinde bulunduğu sorunlara çözüm olabilecek özenle hazırlanan, tüm kesimlere hitap eden bir seçim beyannamemiz elimizde vardır. Seçim beyannamemizde  Ekonomik ve sosyal destekler, yolsuzlukla mücadele, çalışan kesimi ilgilendiren memur, işçi ve sözleşmeli çalışanlarla ilgili düzenlemeler, esnaf ve sanatkarların sorunları için üretilen çözümler ki, bunlardan en önemlisi Hilal Karttır. Engelli vatandaşlarımıza, aile kadın ve çocuklara, emeklilere sağlanacak destekler, Güvenlik ve emniyet güçlerine, muhtarlarımıza, korucularımıza, öğrencilere, şehit yakınları ve gazilere sağlanacak birçok iyileştirme ve hayat standartlarını yükseltecek önemli uygulamalar vardır.   Bunun yanında iş dünyasına yönelik önemli teşvikler ve vergi yükünü iyileştirici uygulamalar var. İhracat yapan firmaların Kurumlar Vergisi ve KDV oranlarını düşürmek gibi ayrıca köylümüze çiftçi kesimine sağlanacak destekler vardır. Çiftçimizin girdi maliyetlerinin en önemlilerinden biri olan mazotta ÖTV ve KDV'nin alınamayacak olması, çiftçimizin mahsulünü üretirken maliyetlerinin yüzde 40 azalması anlamına gelecektir. İlçe teşkilatımız olarak bizlerde Genel merkezimiz tarafından hazırlanan seçim beyannamemizi vatandaşlarımızla paylaşmak, sorunlara yönelik uygulamalarımız anlatmak amacıyla köy köy, mahalle mahalle dolaşıyor ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Yoğun bir şekilde seçim çalışmalarını sürdürürken, bunun karşılığında halkın MHP'ye karşı oldukça yoğun ilgi ve teveccüh gösterdiğini gördüklerinin altını çizen Meriç, "Bu durum bizleri daha da teşvik etmektedir. İnegöl’de yapmış olduğumuz propaganda çalışmalarımız  büyük biz hızla sürüyor. 12 Haziran’da yapılacak seçimlerde ilçe teşkilatı olarak, İnegöl’de bugüne kadar almış olduğumuz en yüksek oyu almayı hedefliyoruz. En önemli hedefimiz, İnegöl’e ikinci bir Milletvekili kazandırmaktır. Bu İnegöl için büyük bir kazançtır. Milliyetçi Hareket Partisinin İktidara gelmesi, İnegöl ün il olmasını sağlayacaktır. Bu açık ve net olarak ortadadır. İnegöl’ün il olmasıyla ilgili TBMM’ye teklifi veren Milliyetçi Hareket Partisidir. Adalet ve Kalkınma Partisi İnegöl’ün Bursa Büyükşehire bağlanmasıyla ilgili hiçbir önlem almazken, bununla  ilgili net bir tavır sergilemezken, en azından 'hayır İnegöl Bursa Büyükşehire bağlanmayacak' diyemezken, Milliyetçi Hareket Partisi tarafından İnegöl’ün il olmasıyla ilgili teklif hazırlanmış, Milletvekillerimizce TBMM'ye verilmiştir. Bu partimizin sözü ve teminatıdır. Sanayi ve ticaretin merkezi konumunda olan ilçemiz, artık il olmalıdır. Her gittiğimiz yerde bunu anlatıyoruz. Ben, İnegöl halkının da bu duyarlılığı göstereceğini ve Adalet ve Kalkınma Partisinin konuyla ilgili pasif tutumunun hesabını soracağını ümit ediyorum. Milliyetçi Hareket Partisi olarak seçimlerin tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyor, diğer siyasi partilere de başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim