Millet Partisi Bursa


Millet Partisi Bursa Milletvekili adayı Temel Kaya, Türkiye’nin kritik bir yol ayrımında bulunduğunu, hiçbir siyasi partinin projesinde Milletin varlık ve beka davası gibi bir kaygısının olmadığını, akşamdan sabaha yeni vaatlerle oy avcılığına çıktıklarını belirterek, vatandaşlardan boş vaatlere teveccüh etmemelerini, popülist siyaset yapan parti yöneticilerine ve adaylarına itibar etmemelerini istedi.

Meselenin sadece ekonomik sorunlar zincirinden ibaret olmadığını, milli, kültürel, sosyal, dini ahlaki değerlerin hiçbir dönemde bu kadar erozyona uğramadığını vurgulayan Temel Kaya, “Eğer milli, kültürel, sosyal, dini ve ahlaki değerlerimiz bu kadar erozyona uğramasaydı,  Müslüman Türk Milletinin değerlerini öğütmek için dönen çarkları daha kolay frenleyebilir, milletimizi millet kılan yapı taşlarındaki aşınmaları daha kolay bertaraf edebilirdik, herhalde ekonomik sorunları da kolayca aşarak maddi refaha da ulaşabilirdik” dedi.

İnsanların, bir kıyafet seçerken bile kendine göre, renk, model, beden, ve benzeri  bir takım kriterler aradıklarını, buna karşın bir milletin hayatını devam ettirmek, geleceğini mamur etmek konusunda kendi kriterlerinin olmamasının ve başka milletlerin sunduğu kriterlere tabi olmasını sürüleşme emaresinin belirtisi olarak kabul etmek gerektiğini söyleyen Temel Kaya, “Sürüleşme belirtisinin ortadan kalkması ve millet olduğumuzun idraki için, tükenen insanımıza yeniden kan verecek, can verecek, yeni ideal haritaları sunacak maddi ve manevi bir değişime şiddetle ihtiyacımız olduğu açıktır. İşte bu ideal ve kriterlere sahip, milletin özünden çıkmış bilge lider Aykut Edibali ve onun kültür hazinesinden beslenen kadroların iktidara gelmesiyle bu değişim olacaktır inşallah. Gelin sözde birlik, özde birlik olalım. Çift başlı kartalı, Milletin Partisini iktidar yaparak, güçlü ve Muhteşem Türkiye’yi birlikte kuralım. Tüm sağduyulu vatandaşlardan 12 Haziran’da Milletin iktidarı için oy destek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim