AK Parti Bursa Mille

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin'in destekleri ile tefriş edilerek eğitime kazandırılan, Cerrah İlköğretim Okulu çok amaçlı salonu ile İstaş-Kentaş İlköğretim okulunda oluşturulan Fen ve Teknoloji Laboratuarı, düzenlenen törenlerle hizmete açıldı. Milletvekili Şahin ayrıca, Kaliteli Okulları yarışmasında Bursa birincisi olan 100. Yıl İlköğretim Okulunu da  ziyaret ederek, Müdür, idareci ve öğretmenleri tebrik etti.

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, dün saat 14.00'de Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, Yönetim Kurulu üyesi Adem Demirel ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk ile birlikte, ilk olarak Cerrah İlköğretim okulunu ziyaret ederek, kısa bir süre önce tefriş edilen çok amaçlı salonu hizmete açtı.

Milletvekili Şahin'in girişimleri sonucunda, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünden alınan maddi destek ve Cerrah Belediyesinin katkıları sonucunda 17 bin liraya tefriş edilen 86 koltuklu çok amaçlı salonunun açılışında konuşan Cerrah İlköğretim Okulu Müdürü Şenol Şahin, "Tüm öğretmenlerimiz kadroludur. Öğrenci kalitemiz her geçen gün artıyor. Milletvekilimize desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Kendisi eskiden çok başarılı bir öğrenciydi. Sonrasında çok başarılı bir işadamı oldu. Ben inanıyorum ki, yakın zamanda çok başarılı bir milletvekili de olacaktır. Kendisi sigara içmediği için gelen istekleri de sigara kutusuna yazmıyor. Zamanında icraata geçiriyor" dedi.

ÇALIŞMAK HER ŞEYİN BAŞIDIR

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ise, bu çok amaçlı salonunun kazandırılması konusunda itici kuvvet olduğunu söyleyerek, "Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Cerrah Belediyesinin maddi destekleri sonucunda bu güzel çok amaçlı salonu sizlere kazandırdık. Sizlerin kişisel gelişiminiz, sosyal statünüz tamamlansın diye bu salon oluşturuldu. Burada siz kendi gelişimlerinize katkı sağlayacak faaliyetlerde bulunmazsanız, bir tarafınız mutlaka eksik kalır. Salon yıpranacak diye korkmayın, yıpranıyorsa kullanılıyor demektir. Varsın eskisin, yenisini yaparız. Yeter ki, fikri hür, vicdanı hür, geleceği planlayan gençlerimiz yetişsin. Biz sizden tek bir şey bekliyoruz. Geçen yıl bu okuldan 4 tane öğrenci Anadolu Lisesini kazandı. Kendinize büyük hedefler koyun. Yılmayın, çalışın mutlaka hedeflerinize ulaşacaksınız. Çalışmak her şeyin başıdır. Anadolu Lisesi kazanma hedefini, 20'nin üzerine çıkarabilirsiniz. Yeter ki çalışın" dedi.

CERRAH'A SPOR SALONU

Cerrah İlköğretim okuluna bir spor salonu yapılması için, bir hayırseverin devreye girdiğini söyleyen Şahin, "23 Nisan 2012 tarihinde inşallah spor salonunun temelini atacağız. Biz sizin için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. 2023 yılına koyulan hedeflerle ilerleyeceğiz. Geleceğin Türkiye'si sizlerin adımı ile gerçekleşecek" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından okulun öğrencilerinden Damla Akbulut ve İlknur Başçı 'Okul Yolu' adlı şiirini birlikte okudular. Törenin sonunda öğrenciler tarafından AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin'e bir de çiçek takdim edildi.

İSTAŞ-KENTAŞ'A LABORATUAR

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, beraberindeki heyetle beraber, hayırsever işadamı Mehmet Yıldız tarafından eğitime kazandırılan İstaş-Kentaş İlköğretim okuluna giderek, okulda yeni oluşturulan Laboratuarı yerinde inceledi.

Milletvekili Şahin'in girişimleri ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün mali destekleri sonucunda 12 bin 500 liralık maliyetle okula kazandırılan Fen ve Teknoloji Laboratuarını ziyareti sırasında konuşan İstaş-Kentaş İlköğretim Okulu Müdürü Orhan Erdoğan, Belediyenin katkıları ile okulun çevre düzenlemesinin yapıldığını ve bir eksiğinin daha tamamlandığını belirterek, "Şimdi de okulumuzun en önemli ihtiyacı olan laboratuarı kazandık. Eğitimin merkezi insan olan bir anlayışla hareket ediyoruz. Her şeyden evvel önce insan diyoruz. Öğrencilerimiz, bir törende milletvekilimizden laboratuar talebinde bulundular. Milletvekilimiz de orada söz vermişti. Bu gün sözünü yerine getirdi. Milletvekilimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca çeşitli katkılarından dolayı da Belediye Başkanımıza de teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, İstaş-Kentaş İlköğretim Okulunun, Almanya gezisinde gördüğü bir okuldan çok daha güzel olduğunu belirterek, okula kaliteli bir laboratuarın kazandırılmasının çok güzel olduğunu söyledi. Aktaş, yeni laboratuarın hayırlı olmasını diledi.

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ise, bu kabil çözümleri üretmenin, insanları sürekli farklı problemler karşısında da çözüm üretmeye yönelttiğini belirterek, "Dolayısıyla sizler bu laboratuarda bir çözüm yapıyorsunuz. Bu deneyler sakın ha işinize yaramayacak diye düşünmeyin, bizim yaşımıza geldiğinizde inşallah içinizden öğretmenler, idareciler çıkacak. Hiç birimiz ne olacağımızı bilmiyoruz ama önümüze büyük hedefler ve idealler koymamız lazım. Bizler böyle güzel bir neslin torunlarıyız. Hiç bir zaman küçük düşünmedik. Büyük düşündük. Büyük düşünmeye devam edeceğiz. Yeni laboratuarınız hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Konuşmaların ardından okula çevre düzenlemesiyle beraber gerekli destekleri veren Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Laboratuarı kazandırılmasına vesile olan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin'e çiçek takdim edildi.

100. YILA BAŞARILAR DİLEDİ

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, son olarak beraberindeki ekiple 100. Yıl İlköğretim Okulunu da ziyaret etti. Milletvekili Şahin, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen ‘Kaliteli Kurum’ yarışmasında Bursa birincisi olan 100. Yıl İlköğretim Okulu Müdürünü, idarecilerini, öğretmenlerini ve öğrencilerini tebrik etti.

Editör: TE Bilişim