Sosyal Güvenlik Haft


Sosyal Güvenlik Haftası münasebetiyle İnegöl’de de kutlanan etkinlikler çerçevesinde, İnegöl Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)  Müdürü Adem Bedir, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “SGK, reform niteliğinde bir çalışmadır” dedi.

SGK Müdürü Adem Bedir, Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla ilçe protokolüne ziyaretler gerçekleştirdiklerini, düzenledikleri etkinlikler kapsamında Atatürk Anıtına  çelenk sunduklarını, Kurumun personelinden oluşan folklor ekibinin halk oyunları sergilediğini, kurum tarafından organizasyonu yapılan bir piknik düzenlendiğini ifade ederek, “Sosyal Güvenlik Haftası etkinliklerimizi bizlerde ilçemiz idarecilerini ziyaret ederek paylaştık. Sayın Başkanımıza bizleri kabul ettiği için teşekkür ederiz” dedi.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Geçtiğimiz hafta Sosyal Güvenlik Haftası olarak kutlandı. Sosyal güvenliğe bağlı kurumların tek çatı altında toplanması, bunların iş ve işlemlerinin Sosyal Güvenlik çatısı altında yürütülmesi bana göre reform niteliğinde bir çalışmadır. Bu çalışmaların bereketlerini, kolaylıklarını artık bütün Türkiye ve dolayısıyla İnegöllü hemşerilerimiz de yaşıyor. Ben bu yönüyle ilçe Müdürümüze, SGK çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum, kolaylıklar diliyorum” dedi.

Bir ülkenin gelişmişliği, sosyal güvenlikle alakalı alt yapısının güçlülüğü ile alakalı olduğunu vurgulayan Başkan Aktaş, “Temennim o dur ki, önümüzdeki günlerde ve yıllarda sosyal güvenlik anlamında daha kusursuz daha sorunsuz çalışmalara imza atılır. Ben bu vesile ile bu işe emek vermiş tüm çalışanları tekrar tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim