Kısa bir süre önce y

Kısa bir süre önce yapılan kongre sonucunda, Trakya Birlik'e bağlı S.S. 592 Sayılı İnegöl Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifinin Başkanlığına getirilen Ali Rıza Girgin, yeni yönetimi ile birlikte, dün Kaymakam Aziz İnci'yi makamında ziyaret etti. Kooperatif yönetimi tanıtım ziyaretlerine Kaymakam İnci'den Başlayan İnegöl Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Ali Rıza Girgin, Kaymakam Aziz İnci'ye çiçek verip, Kooperatifin ürettiği  ayçiçek yağı ile margarin hediye etti.

Kaymakam İnci, dün saat 10.00'da İnegöl Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Ali Rıza Girgin, Yönetim Kurulu üyeleri Nazmi Özen, Sebahattin Ataç, Necmettin Arıkan, Mesut Öksüzoğlu ve İsmail Cin ile Kooperatif Müdürü İbrahim Afacan'ı makamında ağırladı.

818 ORTAĞIMIZ VAR

Ziyaret sırasında konuşan İnegöl Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Ali Rıza Girgin,  kooperatifin, Trakya Birlik'e bağlı S.S. 592 Sayılı İnegöl Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi olarak hizmet vermekte olduğunu belirterek, "Kooperatifimizin kayıtlı 818 ortağı ve  bin 500 müşterisi bulunmaktadır. Kooperatifimizin 2011 yılındaki Ayçiçek alımı bin 200 ton, buğday ve arpa alımı ise 200 tondur.  Bir kilogram ayçiçeğini üreticilerden 1,285 TL’den  alıyoruz. Kooperatifimizin 2011 yılı yem satışı 3 bin 100 ton, ayçiçek küspe satışımız 700 ton, gübre satışımız 200 ton olarak gerçekleşmiş olup, satışlarımız peşin, kısa vadeli ve uzun vadeli olarak yapılmaktadır. Ayrıca yemlerde 7 aylık kampanyalı satışlarımız dönem dönem olmaktadır. Kooperatifimiz, gübre, ayçiçek tohumu ve zirai ilaç ile yağ satışlarında, limitler dahilinde 30 Eylül 2012 tarihine kadar uzun vadeler uygulanmaktadır. Trakya Birliğimiz Türkiye genelinde 500 büyük firma içerisinde 76.sırada bulunmaktadır. Tüm çiftçilerimize bol bereketli, sağlıklı ve huzur dolu yıllar dileriz" dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Kaymakam Aziz İnci ise, İnegöl bölgesinde çok büyük bir üretici kitlesi olduğunu belirterek, "Sadece ayçiçeği tohumları almak değil, üreticilere yönelik üretim yapabilmeleri noktasında da gerekli desteği veriyorlar. En kısa zamanda kooperatifi ziyaret edip, gerekli bilgileri alacağım" dedi.

Editör: TE Bilişim