İnegöl’e bağlı


İnegöl’e bağlı Alanyurt mahallesinde ikamet eden ve 5 aylık eşi ile birlikte dün sabah Amerika Birleşik Devletlerinde gitmeye hazırlanan genç, eşine “Seni çok seviyorum” dedikten sonra geçtiği yan odada tabanca ile kalbine bir el ateş ederek intihar etti. Yakınları tarafından çağrılan 112 Acil Servis Ambulansı ile hemen İnegöl Devlet Hastaneye kaldırılan genç kurtarılamadı.

Edinilen bilgilere göre, Alanyurt Fatih mahallesi Atatürk caddesinde ikamet eden 27 yaşındaki Tamer Y., vatani görevini tamamladıktan sonra Amerika’ya giderek burada çalışmaya başladı. 7 ay önce İnegöl’e dönen genç, yaklaşık 5 ay önce evlendi. Eşi ile birlikte dün sabah yeniden Amerika’ya dönmeye hazırlanan Tamer Y., ailesi ile birlikte sabah kalkıp kahvaltı yaptıktan sonra, eşine “Seni çok seviyorum” diyerek yan odaya geçti.

Genç kadın, Amerika’ya gidecek olmanın telaşı içerisinde, hazırladığı  eşyalarını son kez gözden geçirdiği sırada, yan odaya geçen genç adam ise, tabanca ile kalbinin üzerine bir el ateş ederek intihar etti. Silah sesi üzerine odaya giren genç kadın, eşini kanlar içerisinde yerde yatarken gördü. Aile fertlerinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine  kaldırılan Tamer Y., burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Tamer Y.’nin, uzun süre tek başına yaşadığı Amerika’ya, 5 aylık eşi ile birlikte dönmesine saatler kala intihar etmesi üzerine, eşi ve birlikte yaşadığı ailesi sinir krizleri geçirirken, genç kadın iğne ile ancak sakinleştirilebildi. Genç adamın cenazesi Savcılık ve Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekibinin incelemesinin ardından, kesin ölüm nedeninin tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olayla ilgili araştırmanın sürdüğü bildirildi.

 

Editör: TE Bilişim