Karanfil dağıtımının ardından konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Eski ve yeni teşkilatlarımız ile gençlik kolları ve kadın kollarımız ile birlikte önce İnegölümüzün sembolü olan merhum devlet adamı, değerli büyüğümüz İshakpaşa Hazretlerinin huzurunda dua ile yine start verdik. Malumunuz üzere 16 Nisan´da Türkiye´nin geleceğini çok yakından ilgilendiren bir referandum süreci var. Önce o konu ile alakalı değerli Müftümüzün duaları ile beraber start verdik” dedi.

SIKINTISIZ BİR DÜNYA TEMENNİ EDİYORUZ

Başkan Aktaş, “Malum bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla da ilçe kadın kollarımızla beraber, İnegöl Belediyesi ve AK Parti Teşkilatları olarak burada özellikle merkezi noktada gelen geçen bayanlarımıza selam veriyoruz, onlara çiçeklerini takdim ediyoruz. Onlar için sorunsuz, sıkıntısız bir dünya temenni ediyoruz. AK Parti hükümetleri döneminde kadınlara yönelik gerçekten çok önemli kararlar alındı. Çok önemli hamleler yapıldı. Kadın istihdamını arttırmak için önemli adımlar atıldı. Ama tabii yeterli görmüyoruz, daha da iyi adımlar atılacak inşallah. Dolayısıyla hem tüm bunları ifade etmek ve anlatmak hem de bugünün anısına onları bir karanfil ile tebrik etmek için buradayız. Birazdan seçim çalışmalarımız kapsamında, fabrika ve esnaf ziyaretleri başlayacak. Anlatacağız, ifade edeceğiz. Bugün kadınlar günü dolayısıyla kent müzesinde bir programımız var. Yine İnegöl´deki farklı kurum ve kuruluşlarda karanfil dağıtımlarımız devam ediyor. Amacımız bu konuda bir farkındalık oluşturmak” dedi.

BÜYÜK BİR ÖLÇÜDE DE EVET

AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ise, “Kadın kolları Başkanımız ve yönetimine de Kadınlar Günü dolayısıyla yaptıkları çalışmadan ötürü teşekkür ediyorum” diyerek, “Bu arada dün İnegöl´de meydana gelen elim kazada hayatını kaybeden 7 emekçi hanımefendiye Allah´tan rahmet, yakınlarına ve ailelerine başsağlığı diliyorum. Yaralı olan kardeşlerimize de Allah´tan acil şifalar diliyorum. Belediye Başkanımız ve teşkilatımıza bu yapmış oldukları çalışmalardan ötürü teşekkür diyorum. Bizde ilçe teşkilatı olarak az önce İshakpaşa Türbesi önünde yapmış olduğumuz dua ile çalışmalarımıza start verdik. İnşallah bu süreçte teşkilatımız ile birlikte 16 Nisan´a kadar çalışarak hep birlikte referandumda İnegöl halkımız ve Türkiye genelinde de evet oylarının daha fazla çıkması için elimizden geleni yapacağız. Bizim çalışmalarımız ve Allah´ın yardımı ve inayetiyle inşallah büyük bir ölçüde de evet oyu çıkacaktır diyorum. Tüm ilçe halkımıza selamlarımızı iletiyorum” dedi. 

Editör: TE Bilişim