14 Ağustos 2001 yılında kurulan AK Parti 18. Kuruluş yılını kutladı. AK Parti İlçe yöneticileri ve eski yöneticilerin bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdiği programda, eski yönetici ve başkanlara çeşitli hediyeler verildi. Programda ayrıca 18. Yıl pastası da kesildi.

Göl marinada düzenlenen programa Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Halide Serpil Şahin, AK Parti Bursa yöneticileri, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan, AK parti İlçe Eski Başkanları Burhan Alıcı, Bülent Temelli ve Adem Demirel iye partililer katıldı.

Programın açış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan, “14 Ağustos 2001'de AK Parti adıyla siyaset sahnesine yeni bir halk hareketi ve yeni bir yüz olarak yola çıkan ve o günden itibaren hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diyerek bu kutlu davayı başlatan liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde kurulan partimiz 18. Yılını doldurmuş bulunmaktadır. Gerek ülke genelinde, gerekse İnegöl’ümüzde girmiş olduğu tüm genel, yerel ve referandum seçimlerinde en yüksek oy oranı yakalayan partimize verdikleri desteklerden dolayı tüm ilçe halkımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarım.  Değerli hazirun; 14 Ağustos 2001 tarihinde doğan çocuklarımız bu günün seçmeni olacak yaşa geldiler. O günden günümüze ülkemiz ve partimiz adına nice oyunlar oynandı. Her türlü hile ve desiselerle partimizi yıkmak, ülkemizi ele geçirmek istediler. 15 Temmuz tarihinde gerçekleşen darbe girişimini yüce Allah'ın izni ve değerli halkımızın darbecilere karşı koymasıyla bertaraf ettik. Ülkemizin tüm bireyleri tarafından günlerce nöbet tutarak hainlere ve Fetöcü’lere geçit vermedik. Bugün 18. Yıldönümünü kutladığımız partimizin İnegöl'de kuruluşundan bu yana görev yapan Yönetim kurulu üyelerime, Belediye Başkanlarıma, Belediye ve İl Genel Meclis üyelerime, Kadın Kollarına, Gençlik Kollarıma, Mahalle ve Köy Temsilcilerimize ve yönetimlerine ayrı ayrı teşekkür ederim.” dedi.

AK Parti İlçe Eski Başkanları Burhan Alıcı, Bülent Temelli ve Adem Demirel, konuşma yaparak birlik ve beraberlik çağrısı yaptılar.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Halide Serpil Şahin’in de konuşmasının ardından 18. Yıl pastası kesildi. Eski başkan ve yöneticilere çeşitli hediyeler takdim edildi.

Editör: TE Bilişim